Gaming gear

Ben jij toe aan een nieuwe headset, muis of toetsenbord voor jouw gaming setup? Dan ben je aan het juiste adres. Wij hebben het onderzoek al voor jou gedaan. Hier vind je een overzicht van de beste game spullen die er momenteel verkrijgbaar zijn. Zo hoef je niet verder te zoeken en heb je jouw nieuwe accessoires snel in huis.

Ga voor de beste gaming setup

Ben je op zoek naar nieuwe hardware om je gaming setup te verbeteren? Kies dan voor enkel uit de beste gear. De basis ligt bij het kiezen van de juiste hardware en accessoires. Een goede headset zorgt er voor dat jij de tegenstander eerder hoort, met een gaming muis krijg je de volledige controle en met een gaming toetsenbord zijn kun je de game volledig customizen naar jouw eigen besturing. Of je nu een PC of console gamer bent ga voor de beste gaming setup. Zo kun je pas genieten van de nieuwste games.

Haal meer uit jouw console ervaring

Ook voor console gamers zijn er vele accessoires die jou meer laten genieten van de game of zelfs jouw skills een niveau hoger kunnen trekken. Hierbij kun je denken aan een top controller met extra buttons zodat jij sneller kunt handelen, maar ook controller docking stations en thumb grips. Of je nu op de Playstation, Xbox of Switch speelt, voor iedere console is er handige gaming gear te vinden.
Console accessoires
console accessoires

Gaming gear die niet mag ontbreken in jouw game room

De beste prestaties lever je als gamer in een optimaal ingerichte gameroom. Hier komt de beste hardware bij kijken, maar ook de juiste inrichting. Een goede audio installatie is één ding, maar een groot beeldscherm met een hoge resolutie voor de 4K games en een comfortabele game stoel zijn net zo belangrijk. Ben je een fanatiek streamer? Dan ontkom je niet aan goede streaming apparatuur. Denk aan een hoge kwaliteit microfoon voor haarscherpe audio input voor tijdens het streamen naar streaming platforms als Twitch. De gadgets en apparatuur om je heen maakt het verschil tussen een casual gamer en een hardcore gamer.

 

Game spullen kopen

De zoektocht naar de beste gaming gear kan overweldigend zijn. Er zijn veel merken op de markt, met nog veel meer producten. Niet alle merken leveren dezelfde kwaliteit. Wil je dus geen miskoop doen, dan is onderzoek vereist. Niet alleen moet het passen bij jouw wensen, maar het moet ook nog binnen jouw budget passen. Ga je voor het beste van het beste? Dan is het onderzoek net zo belangrijk, want het vergt een flinke investering. Maar ook voor de gamers met een kleiner budget is het uitzoeken van de beste game spullen een flinke klus. Je wilt namelijk geen gaming muis of toetsenbord dat na drie keer spelen alweer weggegooid kan worden. Gelukkig doen wij voor jou het onderzoek. Bij ons vind je al een goede selectie van de beste gaming gear, zodat jij altijd de juiste keuze maakt.

Veelgestelde vragen

Waar bestaat een game setup uit?

Een aantal zaken zijn essentieel in je game setup. PC gamers moeten, naast degelijk pc, in ieder geval denken aan:

  • Moderne videokaart
  • Comfortabele gaming muis
  • Degelijk toetsenbord
  • Goede headset

Console gamers moeten vooral denken aan een kwaliteit headset, maar er zijn ook speciale controllers beschikbaar die naar wens zijn aan te passen.

Wat mag niet ontbreken in mijn gameroom?

In een gameroom moet je verder denken dan een gaming muis of toetsenbord. Je wil comfortabel zitten in een game stoel, maar ook niet hoeven turen naar een te klein scherm. Streamers moeten daarnaast denken aan goede microfoons en cams om alles haarfijn vast te leggen.

Er missen merken op jullie website, waarom?

De gaming wereld kent vele merken. Naast de marktleiders zijn er natuurlijk ook vele kleine fabrikanten. Wij hebben er voor gekozen om enkel de gaming gear van dermate kwaliteit uit te lichten om zo iedereen het beste uit zijn of haar budget te laten halen. De kwaliteit van merken als Trust haalt het naar onze mening niet bij dat van Razer, Corsair of Logitech. Dat is de reden dat wij deze niet uitlichten.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl