Gaming accessoires

Of je nu een casual gamer bent of een fanatieke professional, de juiste gaming accessoires kunnen een aanzienlijk verschil maken in je prestaties en comfort tijdens het spelen. Gaming accessoires zijn ontworpen om jouw gaming setup uit te breiden. Of het nu handige gadgets zijn zoals een controller docking station is, of een functionele accessoire als een extra grote muismat. Wat ze gemeen hebben is dat ze jouw game ervaring verbeteren. Wij hebben voor jou de beste accessoires uitgezocht en hieronder neergezet.

(10/10)
Thrustmaster T-GT II Servo Base + Ferrari F1 Wheel Add-On + T-LCM Pedalen

Maak je sim racing set-up compleet met de Thrustmaster T-GT II Servo Base, de bijgeleverde add-on en pedalen. De Thrustmaster T-GT II Servo Base beschikt over alle belangrijke en onmisbare features van de T-GT. Aangevuld met nieuwe elementen en verbeteringen zorgt de T-GT II er voor dat je op je best presteert. De racestuur basis heeft een nieuw ontwerp. Het product is ontworpen op basis van kennis en ervaringen in de e-sport bij de GT World Series. De nieuwe componenten en zekeringen zijn afgekeken van echte raceauto¿s. De stuur basis beschikt over T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E en T-DFB technieken voor levensechte race sensaties. De borstelloze motor levert nog hogere prestaties waar je effectiever presteert in de moeilijkste delen van de race. De force feedback zorgt voor hoge efficiëntie tijdens je race. De stuur basis is compatibel met alle add-ons van Thrustmaster. Ook is deze stuur basis te koppelen met je PlayStation 4 of PlayStation 5.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Thrustmaster T300 RS Servo Base + Ferrari F1 Wheel Add-On + T-3PM pedalen

Maak je racing cockpit startklaar met een Servo Base, Ferrari Wheel Add-On en T-3PM pedalen. Scherp je vaardigheden aan en verbeter je prestaties met de Thrustmaster T300 RS Servo Base. Op deze base klik je jouw racestuur vast. Met de Servo Base verbeter je je virtuele race ervaring en dompel je jezelf onder in de wereld van de autosport. Met het Thrustmaster Ferrari F1 Wheel heb je een nauwkeurig, robuust en realistisch racestuur in handen. Dit eenvoudig te monteren opzetstuk is namelijk een exacte replica van het stuur uit de Ferrari 150° Italia, de wagen waarmee Ferrari in het 2011-seizoen van de Formule 1 reed. Wil je een anders opzetstuurtje gebruiken? Dan koppel je gemakkelijk een nieuw stuurtje aan de Servo Base. De set T-3PM pedalen maakt je setup startklaar. Deze pedalen zijn van metaal en kunnen dus tegen een stootje. Zo gaan ze langer mee dan rubber pedalen.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Thrustmaster T-GT II Servo Base

De Thrustmaster T-GT II Servo Base beschikt over alle belangrijke en onmisbare features van de T-GT. Aangevuld met nieuwe elementen en verbeteringen zorgt de T-GT II er voor dat je op je best presteert. De racestuur basis heeft een nieuw ontwerp. Het product is ontworpen op basis van kennis en ervaringen in de e-sport bij de GT World Series. De nieuwe componenten en zekeringen zijn afgekeken van echte raceauto¿s. De stuur basis beschikt over T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E en T-DFB technieken voor levensechte race sensaties. De borstelloze motor levert nog hogere prestaties waar je effectiever presteert in de moeilijkste delen van de race. De force feedback zorgt voor hoge efficiëntie tijdens je race. De stuur basis is compatibel met alle add-ons van Thrustmaster. Ook is deze stuur basis te koppelen met je PlayStation 4 of PlayStation 5.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Thrustmaster MFD Cougar Pack

De Thrustmaster MFD Cougar Pack is een replica Multi Function Display van de F16's die de Amerikaanse luchtmacht gebruikt. Deze MFD beschikt over 20 knoppen en 20 switches, waarmee jij de status en functies van jouw digitale gevechtsvliegtuig in de gaten houdt. Daarmee koppel je 28 belangrijke in-game acties aan deze MFD. Verder zorgt de backlighting van de knoppen ervoor dat je ook tijdens een nachtvlucht alle knoppen vindt. Plaats de 2 meegeleverde plexiglas schermpjes in de MFD en maak gelijk gebruik van het scherm van dit instrument. Je combineert deze MFD met maximaal 7 andere MFD voor een complete cockpit.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Thrustmaster T300 RS Servo Base

Let op: om gebruik te maken van de Servo Base, heb je wel een opzet racestuur en pedalen nodig.

Scherp je vaardigheden aan en verbeter je prestaties met de Thrustmaster T300 RS Servo Base. Met de Servo Base verbeter je je virtuele race ervaring en dompel je jezelf onder in de wereld van de autosport. Alle producten in de T300 RS serie (T300 Racing Wheel Servo Base, T300RS, T300RS GT en T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) zijn voorzien van een systeem waarmee je het stuur snel en eenvoudig verwisseld zodat gebruikers racen met verschillende Thrustmaster-sturen. De Servo Base beschikt over een borstelloze motor van bijna 25 watt. De prestaties van de stuurbasis zijn snel en nauwkeurig, wat zorgt voor de perfecte controle in elk soort race. Het systeem met dubbele riem vermindert hinderlijke bijgeluiden en zorgt voor vloeiende bewegingen en flexibele rijervaring. De voet beschikt over de gepatenteerde H.E.A.R.T contactloze magnetische techniek voor optimale nauwkeurigheid. Geniet van de betrouwbaarheid die door virtuele racers wereldwijd wordt gewaardeerd als de gouden standaard.

De Thrustmaster T300 RS Servo Base heeft een officiële PlayStation licentie en is compatibel met de Playstation 4 en pc. Ook compatibel met Playstation 5 games.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Hori APEX Racestuur PS4, PS5 en PC

Geef plankgas op het digitale wegdek van je PS4, PS5 en pc met de Hori Apex PS4. De Hori Apex klemt stevig aan je tafel of racestuur standaard met stevige klemmen en stalen onderdelen. Iedereen heeft een eigen rijstijl, daarom stel je de gevoeligheid van de pedalen naar jouw wens af. Nu je het gas en het wegdek onder controle hebt, stuur je met de rubberen handgrepen gemakkelijk de raceauto door die aankomende scherpe bocht. Daarnaast programmeer je de knoppen, zodat je de functies die jij het liefst gebruikt gemakkelijk instelt.

Lees meer
Bekijk
(9.6/10)
Thrustmaster Hotas Warthog Dual Throttles

Combineer deze Thrustmaster Hotas Warthog Dual Throttles met een flightstick en neem de controle over je digitale vliegtuig. Met deze dubbele gashendel bepaal je precies hoe hard jouw vliegtuig gaat en zo maak je de perfecte landing. Door de 3D magnetische sensoren (hall effect) van de gashendels worden de kleinste aanpassingen geregistreerd. Ook beschikt de dubbele gashendel over 17 actieknoppen, waar je belangrijke in-game functies aan koppelt. Zo klap je het landingsgestel uit of schakel je de automatische piloot in. Zo ben je altijd de koning van het digitale luchtruim.

Lees meer
Bekijk
(9.6/10)
Thrustmaster T128 racestuur + F1 23 Xbox Series X & Xbox One

Start je race carrière met het Thrustmaster T128 racestuur voor de Xbox One, Series X en pc. In deze bundel krijg je F1 23 meegeleverd, waardoor je meteen van start gaat op je favoriete circuits. De T128 is de opvolger van de Thrustmaster T150 RS. Verder heeft de Thrustmaster T128 een hybrid drive systeem voor veelzijdige force feedback. Deze force feedback zorgt ervoor dat jij je racelijnen optimaal verbetert. Schakelen gaat makkelijk dankzij de vierkleurige led strip op het racestuur. Hierdoor rijd je harder in game. Je zet het racestuur gemakkelijk vast op je bureau of werktafel dankzij het klembevestigingssysteem. De meegeleverde pedalen zijn gemaakt met wrijvingsloze magnetische technologie. Dit zorgt ervoor dat de pedalen langer meegaan. De Thrustmaster T128 is een goed instapmodel voor nieuwe coureurs die op zoek zijn naar hun eerste ervaring met simracing.

Lees meer
Bekijk
(9.6/10)
Thrustmaster T128 racestuur (Xbox/PC)

Start je race carrière met het Thrustmaster T128 racestuur voor de Xbox One, Xbox Series X en pc. De T128 is de opvolger van de Thrustmaster T150 RS. Verder heeft de Thrustmaster T128 een hybrid drive systeem voor veelzijdige force feedback. Deze force feedback zorgt ervoor dat jij je racelijnen optimaal verbetert. Schakelen gaat makkelijk dankzij de vierkleurige led strip op het racestuur. Hierdoor schakel je sneller, zodat je harder rijdt. Je zet het racestuur gemakkelijk vast op je bureau of werktafel dankzij het klembevestigingssysteem. De meegeleverde pedalen zijn gemaakt met wrijvingsloze magnetische technologie. Dit zorgt ervoor dat de pedalen langer meegaan. De Thrustmaster T128 is een goed instapmodel voor nieuwe coureurs die op zoek zijn naar hun eerste ervaring met simracing.

Lees meer
Bekijk
(9.6/10)
Thrustmaster Hotas Warthog A-10C Aircraft Controller Replica PC

Maak je setup nog realistischer met de Thrustmaster Hotas Warthog A-10C Aircraft Controller Replica voor pc. Deze flightstick is een precieze kopie van een U.S. Airforce A-10C toestel, heeft een joystick en een dubbel throttle systeem. De joystick werkt met H.E.A.R.T HallEffect technologie, waardoor deze nog nauwkeuriger reageert op jouw bewegingen. Verder zitten er 19 actieknoppen en hat switch op de joystick. De throttle heeft 2 hendels, waardoor je 2 motoren tegelijk of apart bedient. Ook heeft de throttle 17 actieknoppen, een hat switch en een mouse hat. Hierdoor gebruik je jouw muis niet meer tijdens het vliegen. Verder zit er een led bedieningspaneel op, waardoor je ook nachtelijke vluchten maakt. De weerstand in knoppen en hendels zijn precies hetzelfde als in het echt. Hierdoor is dit de meest nauwkeurige flightstick op de markt.

Lees meer
Bekijk
(9.5/10)
Thrustmaster Hotas Magnetic Base

Op de Thrustmaster Hotas Magnetic Base bevestig je een add-on grip van Thrustmaster. Deze losse voet is compatibel voor iedere flightsim. Ook is deze voet uitgerust met H.E.A.R.T. technologie, waardoor deze basis het 3D Hall-effect heeft. Zo bestuur jij jouw vliegtuig met chirurgische precisie en slijt het mechanisme nooit. Bovendien heeft het systeem spiraalveren, waardoor je een lineaire en vloeiende kracht ervaart zonder dode zones. Je gebruikt deze flightstick basis dankzij de afneembare metalen plaat zowel op blad als in een cockpit opstelling.

Lees meer
Bekijk
(9.5/10)
Honeycomb Bravo Throttle Quadrant met Auto Pilot en Annunciator Panel PC

Vlieg door de wolken met de Honeycomb Bravo Throttle Quadrant met Auto Pilot en Annunciator Panel voor pc. Dit alles-in-één cockpit systeem gebruik je voor eenmotorige tot viermotorige luchtvaart. Hiermee vlieg je veel verschillende soorten vliegtuigen zonder hier extra uitbreidingen. Je hebt verschillende cockpit componenten zoals een stuurautomaat, waarschuwingspaneel en een versnellings- en klephendel. Ook heb je een aankondigingspaneel met 7 programmeerbare schakelaars en 14 waarschuwingslichten. Zo heb jij de meest realistische en veelzijdige vliegervaring.

Lees meer
Bekijk
(9.5/10)
Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition PC

Ga de strijd op het asfalt aan met Red Bull en Mercedes met de Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition PC. Dit racestuur is een 9 op 10 replica van het echte Ferrari racestuur dat ook in échte racewagens gebruikt wordt. Koppel de externe Turbo Power accu aan het stuur, zodat je niet afhankelijk bent van de stroom je computer. Zo blijft het vermogen altijd constant. De 40 Watt motor van het stuur is borstelloos waardoor je precies de juiste hoeveelheid force feedback ervaart. Wordt de race een beetje verhit? Maak je dan geen zorgen. Het ingebouwde koelsysteem voorkom je oververhitting en een lawaaierig racestuur. Zo houd je de focus op de racebaan en op je tegenstanders.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Thrustmaster T-GT II Racestuur + pedalen

Ga voor een realistische race ervaring met het Thrustmaster T-GT 2 racestuur voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Dit racestuur komt met een pedaalset met 3 pedalen, waar je meteen mee van start gaat. Real-Time Force Feedback zorgt ervoor dat je alles voelt wat een coureur zou voelen in de racewagen. Rijd je door een grindbak? Dan begint je stuur te trillen. Met een borstelloze 40 watt motor, een systeem met dubbele riem en magnetische techniek is dit racestuur erg slijtvast. Daardoor gaat het stuur vele speeluren mee. Ook is het stuur verwisselbaar. Heb je nog een ander Thrustmaster stuurwiel liggen? Dan plaats je die ook op de Servo base.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Thrustmaster T-GT II Racestuur

Ga voor een realistische race ervaring met het Thrustmaster T-GT 2 racestuur voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Real-Time Force Feedback zorgt ervoor dat je alles voelt wat een coureur zou voelen in de racewagen. Rijd je door een grindbak? Dan begint je stuur te trillen. Met een borstelloze 40 watt motor, een systeem met dubbele riem en magnetische techniek is dit racestuur erg slijtvast. Daardoor gaat het stuur vele speeluren mee. Ook is het stuur verwisselbaar. Heb je nog een ander Thrustmaster stuurwiel liggen? Dan plaats je die ook op de Servo base.

Lees meer
Bekijk

Gaming accessoires voor fanatieke PC gamers

De meeste gamers hebben alles al in huis om optimaal te kunnen gamen. Ze hebben een top videokaart in hun PC zitten, kijken naar een grote monitor en spelen met een snelle gaming muis en stijlvolle toetsenbord met LED verlichting. En toch mist er iets. Het zijn ook in jouw game room de kleine dingen die tellen. Op een echte game stoel zit je nu eenmaal comfortabeler en op een XL gaming muismat zul je nooit met je muis op het einde van de ondergrond zitten in een vuurgevecht. Het is daarom tijd om jouw gaming setup af te maken met de beste accessoire

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl