Gaming accessoires

Of je nu een casual gamer bent of een fanatieke professional, de juiste gaming accessoires kunnen een aanzienlijk verschil maken in je prestaties en comfort tijdens het spelen. Gaming accessoires zijn ontworpen om jouw gaming setup uit te breiden. Of het nu handige gadgets zijn zoals een controller docking station is, of een functionele accessoire als een extra grote muismat. Wat ze gemeen hebben is dat ze jouw game ervaring verbeteren. Wij hebben voor jou de beste accessoires uitgezocht en hieronder neergezet.

(10/10)
Thrustmaster T300 RS Servo Base

Let op: om gebruik te maken van de Servo Base, heb je wel een opzet racestuur en pedalen nodig.

Scherp je vaardigheden aan en verbeter je prestaties met de Thrustmaster T300 RS Servo Base. Met de Servo Base verbeter je je virtuele race ervaring en dompel je jezelf onder in de wereld van de autosport. Alle producten in de T300 RS serie (T300 Racing Wheel Servo Base, T300RS, T300RS GT en T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) zijn voorzien van een systeem waarmee je het stuur snel en eenvoudig verwisseld zodat gebruikers racen met verschillende Thrustmaster-sturen. De Servo Base beschikt over een borstelloze motor van bijna 25 watt. De prestaties van de stuurbasis zijn snel en nauwkeurig, wat zorgt voor de perfecte controle in elk soort race. Het systeem met dubbele riem vermindert hinderlijke bijgeluiden en zorgt voor vloeiende bewegingen en flexibele rijervaring. De voet beschikt over de gepatenteerde H.E.A.R.T contactloze magnetische techniek voor optimale nauwkeurigheid. Geniet van de betrouwbaarheid die door virtuele racers wereldwijd wordt gewaardeerd als de gouden standaard.

De Thrustmaster T300 RS Servo Base heeft een officiële PlayStation licentie en is compatibel met de Playstation 4 en pc. Ook compatibel met Playstation 5 games.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Honeycomb Alpha Flight Controls Yoke en Switch Panel PC

Ga je dromen achterna en bestuur de grootste vliegtuigen met de Honeycomb Alpha Flight Controls voor pc. Deze flightstick is ontwikkeld door piloten en ruimtevaart ingenieurs voor de beste vliegervaring. De Alpha Flight Controls heeft een rotatie van 180 graden met verbeterde hall-effect sensoren. Hierdoor bestuur jij elk vliegtuig met precisie. De basis heeft een schakelpaneel met master-, dynamo-, avionica- en lichtschakelaars en een contactschakelaar met 5 standen. De grepen hebben in totaal 13 programmeerbare knoppen en schakelaars die je helemaal zelf instelt. Verder heeft deze instelbare cockpit verlichting en een gladde, matte afwerking, waardoor deze flightstick ook mooi bij je setup past.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Thrustmaster T-GT II Servo Base

De Thrustmaster T-GT II Servo Base beschikt over alle belangrijke en onmisbare features van de T-GT. Aangevuld met nieuwe elementen en verbeteringen zorgt de T-GT II er voor dat je op je best presteert. De racestuur basis heeft een nieuw ontwerp. Het product is ontworpen op basis van kennis en ervaringen in de e-sport bij de GT World Series. De nieuwe componenten en zekeringen zijn afgekeken van echte raceauto¿s. De stuur basis beschikt over T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E en T-DFB technieken voor levensechte race sensaties. De borstelloze motor levert nog hogere prestaties waar je effectiever presteert in de moeilijkste delen van de race. De force feedback zorgt voor hoge efficiëntie tijdens je race. De stuur basis is compatibel met alle add-ons van Thrustmaster. Ook is deze stuur basis te koppelen met je PlayStation 4 of PlayStation 5.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Thrustmaster T-GT II Servo Base + Ferrari F1 Wheel Add-On + T-LCM Pedalen

Maak je sim racing set-up compleet met de Thrustmaster T-GT II Servo Base, de bijgeleverde add-on en pedalen. De Thrustmaster T-GT II Servo Base beschikt over alle belangrijke en onmisbare features van de T-GT. Aangevuld met nieuwe elementen en verbeteringen zorgt de T-GT II er voor dat je op je best presteert. De racestuur basis heeft een nieuw ontwerp. Het product is ontworpen op basis van kennis en ervaringen in de e-sport bij de GT World Series. De nieuwe componenten en zekeringen zijn afgekeken van echte raceauto¿s. De stuur basis beschikt over T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E en T-DFB technieken voor levensechte race sensaties. De borstelloze motor levert nog hogere prestaties waar je effectiever presteert in de moeilijkste delen van de race. De force feedback zorgt voor hoge efficiëntie tijdens je race. De stuur basis is compatibel met alle add-ons van Thrustmaster. Ook is deze stuur basis te koppelen met je PlayStation 4 of PlayStation 5.

Lees meer
Bekijk
(10/10)
Honeycomb Alpha Flight Controls PC en Xbox Series X

Ga je dromen achterna en bestuur de grootste vliegtuigen met de Honeycomb Alpha Flight Controls voor pc en Xbox Series X. Deze flightstick is ontwikkeld door piloten en ruimtevaart ingenieurs voor de beste vliegervaring. De Alpha Flight Controls heeft een rotatie van 180 graden met verbeterde hall-effect sensoren. Hierdoor bestuur jij elk vliegtuig met precisie. De basis heeft een schakelpaneel met master-, dynamo-, avionica- en lichtschakelaars en een contactschakelaar met 5 standen. De grepen hebben in totaal 13 programmeerbare knoppen en schakelaars die je helemaal zelf instelt. Verder heeft deze instelbare cockpit verlichting en een gladde, matte afwerking, waardoor deze flightstick ook mooi bij je setup past.

Lees meer
Bekijk
(9.6/10)
Thrustmaster T128 racestuur (Xbox/PC)

Start je race carrière met het Thrustmaster T128 racestuur voor de Xbox One, Xbox Series X en pc. De T128 is de opvolger van de Thrustmaster T150 RS. Verder heeft de Thrustmaster T128 een hybrid drive systeem voor veelzijdige force feedback. Deze force feedback zorgt ervoor dat jij je racelijnen optimaal verbetert. Schakelen gaat makkelijk dankzij de vierkleurige led strip op het racestuur. Hierdoor schakel je sneller, zodat je harder rijdt. Je zet het racestuur gemakkelijk vast op je bureau of werktafel dankzij het klembevestigingssysteem. De meegeleverde pedalen zijn gemaakt met wrijvingsloze magnetische technologie. Dit zorgt ervoor dat de pedalen langer meegaan. De Thrustmaster T128 is een goed instapmodel voor nieuwe coureurs die op zoek zijn naar hun eerste ervaring met simracing.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Thrustmaster T-GT II Racestuur + pedalen

Ga voor een realistische race ervaring met het Thrustmaster T-GT 2 racestuur voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Dit racestuur komt met een pedaalset met 3 pedalen, waar je meteen mee van start gaat. Real-Time Force Feedback zorgt ervoor dat je alles voelt wat een coureur zou voelen in de racewagen. Rijd je door een grindbak? Dan begint je stuur te trillen. Met een borstelloze 40 watt motor, een systeem met dubbele riem en magnetische techniek is dit racestuur erg slijtvast. Daardoor gaat het stuur vele speeluren mee. Ook is het stuur verwisselbaar. Heb je nog een ander Thrustmaster stuurwiel liggen? Dan plaats je die ook op de Servo base.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Thrustmaster T-GT II Racestuur

Ga voor een realistische race ervaring met het Thrustmaster T-GT 2 racestuur voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Real-Time Force Feedback zorgt ervoor dat je alles voelt wat een coureur zou voelen in de racewagen. Rijd je door een grindbak? Dan begint je stuur te trillen. Met een borstelloze 40 watt motor, een systeem met dubbele riem en magnetische techniek is dit racestuur erg slijtvast. Daardoor gaat het stuur vele speeluren mee. Ook is het stuur verwisselbaar. Heb je nog een ander Thrustmaster stuurwiel liggen? Dan plaats je die ook op de Servo base.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition

De Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition. Dit is al snel een mond vol. Maar dan heb je ook wat. Namelijk een Servo Base, een T3PA-pedaalset en een Ferrari 599XX EVO-stuurwiel. Dit laatste is een replica op schaal van 8:10 van het stuur van de gelijknamige Ferrari-bolide. Maar terug naar de basis. De T300 Servo Base welteverstaan. Deze heeft een borstelloze motor die zonder vertraging in-game actie vertaalt in force feedback-effecten. Een wrijvingsloos mechanisme met twee riemen, dat garant staat voor een vloeiende maar bovenal stille werking. En Thrustmasters contactloze magnetische H.E.A.R.T.-sensor die interne slijtage geen kans geeft.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Thrustmaster TX Servo Base

Converteer je racestuur en vernieuw je race ervaring met de Thrustmaster TX Servo Base. Met deze basis voor racesturen vergroot je de draaihoek tot 900 graden. Mocht je dus uit de bocht slippen, gooi je jezelf zo weer terug op de racebaan. De borstelloze motor zorgt voor genoeg vermogen om precies de juiste hoeveelheid force feedback te leveren. Daarnaast zorgt het contactloze Hall-effect ervoor dat elke correctie aan het stuur merkbaar is. Zo lijkt het net alsof je echt over Zandvoort sjeest en iedere bocht goed voelt.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Logitech G29 Driving Force

Met de Logitech G29 Driving Force - Racestuur voor PlayStation 5, PlayStation 4 & PC speel je games als F1 en Gran Turismo alsof je zelf achter het stuur zit. Ga voor een realistische race ervaring en vervang je controller voor een racestuur. De Logitech G29 heeft force feedback, waardoor het echt lijkt alsof je over de racebaan rijdt. Je voelt hierbij de trilling van de auto in je eigen handen. Daarnaast heeft het sim racestuur 2 motoren die de force feedback regelen. Dit zorgt voor een realistische weergave van bandenslijtage. De pedalen zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan lang mee. Via de software van Logitech pas je de kracht van de pedalen zelf gemakkelijk aan. Het stuur van de Logitech G29 is niet afneembaar. De Logitech G29 Driving Force is geschikt voor de PS5, PS4 én de PS3.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Logitech G29 Driving Force voor PS en PC + Logitech Driving Force Shifter

Met de Logitech G29 Driving Force + Logitech Driving Force Shifter stap je via je PS5 en PS4 letterlijk achter het stuur van je virtuele racewagen. Het Logitech G29 racestuur met force feedback laat je de bochten voelen terwijl jij er precies onder de juiste hoek induikt. Na het remmen is het weer zo ver, want met de meegeleverde pedaalset geef je plankgas voor het rechte stuk. De automaat schakelt jou niet snel genoeg, daarom neem je zelf het heft in handen en schakel je op het juiste moment met de Logitech Driving Force Shifter om zo een paar seconden van je oude baanrecord af te schaven.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Thrustmaster TX Servo Base + Ferrari F1 Wheel Add-On + T-3PM pedalen

Met de Thrustmaster TX Servo Base, Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On en T-3PM pedalen vernieuw je jouw race ervaring en lijkt het alsof je echt in de Ferrari F1 wagen zit. Het eenvoudig te monteren F1 opzetstuk is namelijk een exacte replica van het stuur uit de Ferrari 150° Italia, de wagen waarmee Ferrari in het 2011-seizoen van de Formule 1 reed. Met deze basis voor racesturen vergroot je de draaihoek tot 900 graden. Mocht je dus uit de bocht slippen, gooi je jezelf zo weer terug op de racebaan. De borstelloze motor zorgt voor genoeg vermogen om precies de juiste hoeveelheid force feedback te leveren. Daarnaast zorgt het contactloze Hall-effect ervoor dat elke correctie aan het stuur merkbaar is. Zo lijkt het net alsof je echt over Zandvoort sjeest en iedere bocht goed voelt.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Thrustmaster TCA Quadrant Add-on Airbus Edition

Verbeter nu je luchtvaart ervaring met de Thrustmaster TCA Quadrant Add-on Airbus edition. Deze add-on koppel je met de TCA Captain Pack. Met deze set ervaar je realistische momenten vergelijkbaar met die van piloten in burgerluchtvaart. Configureer je kleppen en luchtremmen tijdens het opstijgen, dalen en landen voor een optimale vlucht ervaring. Bedien je vliegtuig om een realistische manier en gebruik de parkeerrem om voorbereid te zijn op elke situatie. De TCA Quadrant Add-On Airbus Edition beschikt over het H.E.A.R.T systeem van Thrustmaster. Hiermee beleef je door de magnetische sensoren een realistische vlucht.

Lees meer
Bekijk
(9.2/10)
HTC VIVE XR Elite

Ga op avontuur in de virtuele wereld met de HTC Vive XR Elite. Deze mixed reality bril van HTC heeft een resolutie van 1920 x 1920 per oog of 3840 x 1920 gecombineerd. Dit staat gelijk aan een 4K resolutie. Met een verversingssnelheid van 90Hz speel je games vloeiend en laat je video's zonder haperingen afspelen. De bril heeft een verwijderbare achterkant, waardoor je de bril op verschillende manieren gebruikt. Wil je gamen? Dan gebruik je hoofdband met de batterij zodat je niet vast zit een aan draadje en game 2 uur zonder opladen. Simpelweg een 360 graden video kijken op de bank? Dan gebruik je hem als een zonnebril, waarbij je hem direct aansluit op stroom of een powerbank. Als je meer games en applicaties wilt hebben, dan verbind je de bril makkelijk met je pc of laptop via de meegeleverde usb C kabel of via Wi-Fi 6E.

Lees meer
Bekijk

Gaming accessoires voor fanatieke PC gamers

De meeste gamers hebben alles al in huis om optimaal te kunnen gamen. Ze hebben een top videokaart in hun PC zitten, kijken naar een grote monitor en spelen met een snelle gaming muis en stijlvolle toetsenbord met LED verlichting. En toch mist er iets. Het zijn ook in jouw game room de kleine dingen die tellen. Op een echte game stoel zit je nu eenmaal comfortabeler en op een XL gaming muismat zul je nooit met je muis op het einde van de ondergrond zitten in een vuurgevecht. Het is daarom tijd om jouw gaming setup af te maken met de beste accessoire

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl