XBOX accessoires

De Xbox behoort al jaren tot de top van de gaming industrie. Het consolemerk van computergigant Microsoft is de geduchte concurrent van Playstation. Met name op het gebied van de online functionaliteiten wordt Xbox zeer gewaardeerd. Met de Xbox Game Pass kunnen gamers automatisch een grote collectie games spelen. Het is dan ook niet gek dat met het grote publiek dat Xbox heeft er ook veel Xbox accessoires te vinden zijn in de markt.

Qua accessoires kun je denken aan iets kleins als thumb grips, maar ook grotere accessoires als docking stations, console stands en zelfs controllers. Het voordeel van een controller van een third party fabrikant is dat deze sneller reageren, betere comfort hebben of zelfs programmeerbare knoppen hebben.

(10/10)
Hori Dual Charge Station voor Xbox Series X en Xbox One

De Hori Dual Charge Station voor Xbox Series X en Xbox One is een laadstation voor je Xbox controllers. Je laadt 2 losse battery packs of controllers met de battery packs daarin tegelijk op. Zo heb je altijd een volle controller of battery pack om draadloos mee te gamen. Ook speel je met 2 opgeladen draadloze controllers een potje FIFA met je vrienden. Zijn je controllers al weer klaar voor gebruik? Je ziet het op de laadindicator van het laadstation.

Lees meer
Bekijk
(9.6/10)
Xbox Series X en S Wireless Controller Lunar Shift Special Edition

Game in stijl, met meer comfort en programmeer de knoppen met de Xbox Wireless Controller. Deze controller gebruik je op de Xbox Series X en S, maar ook op de Xbox One en Windows pc's. Met de hybride D pad verlies je jouw tegenstander niet uit het oog. Haal de trekker over met de bumpers die van een extra grip laag zijn voorzien. Zo heb jij de volledige controle over jouw in-game acties en glijden jouw vingers niet van de knoppen. Deel screenshots en video's van je gameplay met de Share knop en laat jouw vrienden direct die headshot zien, waar jij het potje mee won. Bovendien heb je met de grip stukken achterop de handgrepen extra veel controle. Zo blijf je ook in het heetst van de strijd de baas over jouw in-game acties.

Lees meer
Bekijk
(4.4/10)
PDP Gaming Dual Ultra Slim Charge System Xbox Series X/S en Xbox One

De PDP Gaming Dual Ultra Slim Charge System Xbox Series X/S en Xbox One is een laadstation voor je Xbox controllers. Stop de meegeleverde battery packs in je controllers. Je plaatst maximaal 2 van je controllers op de lader om ze op te laden. Zo heb je altijd volle controllers om je vrienden in te maken met een potje FIFA.. Zijn je controllers al weer klaar voor gebruik? Je ziet het op de laadindicator aan de voorkant van het laadstation.

Lees meer
Bekijk
Microsoft Xbox Elite Series 2 Complete Component pack

Let op: je krijgt bij deze component pack geen controller meegeleverd

Pas je Xbox Elite Series 2 aan met de Microsoft Xbox Elite Series 2 Complete Component pack. Met dit pakket geef je jouw controller een frisse look. Met het hoesje neem je jouw controller ook nog eens overal veilig mee naartoe. Speel als een pro met de nieuwe Xbox Elite Series 2 controller. Pas de controller aan zoals jij wilt, dankzij de verwisselbare onderdelen en drie persoonlijke profielen. Sla die profielen op de controller op en gebruik ze ook als je op een LAN party bent. Met de verwisselbare sticks, navigatiepads en paddles pas je de controller altijd volledig aan naar jouw wensen. Geniet langer van je games met een oplaadbare batterij, die tot 40 uur speelplezier biedt. Gebruik de controller op je Xbox One, Xbox Series X|S en Windows 10-apparaten.

Lees meer
Bekijk
RiotPWR Gaming Controller voor iPhone / Xbox Series X en S

Speel je favoriete games op je iPhone met de RiotPWR RP1950X controller. Je klemt jouw iPhone makkelijk in de houder bovenop de controller. Dankzij deze stevige klem valt je iPhone niet snel op de grond tijdens het gamen. Verbind je iPhone met de lightning kabel en je speelt mobiele games met het gemak van een controller. Deze controller heeft bovendien een hoofdtelefoon aansluiting, zo game je altijd met goed geluid. Deze controller is ook bedraad te verbinden met je Xbox Series X|S console. Met een goede internetverbinding speel je ook games vanuit de cloud met streamingdiensten zoals Xbox Gamepass.

Lees meer
Bekijk

XBOX Controllers met extra functionaliteit

Met geavanceerde controllers kun je je Xbox-gaming naar een hoger niveau tillen. Deze controllers bieden extra functionaliteiten, zoals programmeerbare knoppen, instelbare triggergevoeligheid en meer. Hierdoor kun je je gameplay aanpassen aan je persoonlijke speelstijl en nauwkeurige acties uitvoeren. Of je nu op zoek bent naar een controller voor competitieve games of gewoon meer controle wilt hebben over je games, er is een controller die aan jouw behoeften voldoet.

 

XBOX Play & Charge Kits voor langdurig spelen

Met een Play & Charge Kit kun je langer gamen zonder onderbrekingen. Deze kits bevatten oplaadbare batterijen en een oplaadkabel, waardoor je de batterijen van je Xbox-controller kunt opladen terwijl je speelt. Hierdoor hoef je geen wegwerpbatterijen meer te gebruiken en ben je altijd klaar voor de volgende gaming-sessie.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl