Over Metagamer

De wereld van gaming is divers en groter dan ooit te voren. Jong en oud duiken dagelijks in hun favoriete fantasiewereld. Over het hele internet vind je dan ook vele gaming websites. Metagamer is een gaming blog die jou wilt voorzien van de achtergrondkennis van gaming, veel gebruikte termen, tips en tricks, maar vooral van goede informatie op het gebied van gaming hardware. Metagamer is opgericht voor gamers om het beste uit hun gaming setup te halen. Dit doen wij door een selectie te maken uit de beste gaming hardware die er momenteel verkrijgbaar is, zodat iedere gamer het beste uit zijn of haar budget kan halen.

Gaming nieuws

Één van de doelen van Metagamer is het voorzien van gaming nieuwtjes uit de gaming industrie. Je zal hier geen berichten vinden die vertellen dat Zelda een nieuwe haarkleur heeft gekregen of dat de Warzone van Call of Duty een nieuw personage heeft. In plaats hiervan wordt nieuws gefilterd totdat je nieuws overhoud waar je echt wat aan hebt.

De beste gaming hardware

Of je nu een die-hard pc gamer bent (en vind dat pc gamers de masterrace zijn) of een casual console gamer, hardware is belangrijk voor je game ervaring. Van het upgraden van jouw gamepc met een nieuwe gaming videokaart, gaming headset, tot aan de beste console accessoires die je kunt kopen voor je Playstation of Xbox. Metagamer is er voor jou op uit gegaan om uit te zoeken waar je het beste voor jouw budget krijgt. Hou de website in de gaten en wie weet vind je een review van een interessant artikel voor jou.

Gaming tips & tricks

Naast gaming nieuws en hardware reviews houdt Metagamer zich bezig met de beste, leukste of handigste tips & tricks op het gebied van gaming. Denk aan een uitleg van veel voorkomende gaming termen of een handleiding hoe je jouw ultieme game pc in elkaar zet. Kortom Metagamer is de moeite waard. Opgericht door een gamer, voor gamers.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl