Switch accessoires

De Nintendo Switch is de meest populaire console naast de Playstation en de Xbox. Deze revolutionaire console kun je in tegenstelling tot de Playstation en Xbox gemakkelijk meenemen als je onderweg bent en je dus niet langer afhankelijk van een televisie bent. De Switch is al jaren populair onder de de jongere doelgroep vanwege de klassieke Super Mario en Pokémon games. Toch is de console is ook veel bij de oudere doelgroep te vinden.

Het voordeel dat de Nintendo Switch heeft, is dat het de games van de Playstation en Xbox niet in de weg zit. Gamers weten namelijk dat ze voor het grafische spektakel en online multiplayer niet bij de Switch hoeven te zijn. Daarom kan de console prima als extra console thuis staan. Met zijn unieke losse controllers en mobiliteit is het unieke console die je met Switch accessoires helemaal eigen kunt maken.

Omdat de Nintendo Switch mee te nemen is, zijn er diverse accessoires beschikbaar die het meenemen makkelijk maken. Denk aan een beschermende case voor de Switch of nieuwe Joy-con controllers. Maar ook een controller die het gamen vergelijkbaar maakt als het gamen met een Playstation of Xbox controller. Ook voor de Nintendo Switch zijn er voldoende accessoires beschikbaar.

(9.9/10)
AC adapter voor Nintendo Switch

Laat je charging dock gewoon thuis en laad je console bij elk stopcontact op met de AC adapter voor Nintendo Switch. Deze handige adapter is eenvoudig mee te nemen en past op jouw standaard (Nederlands) stopcontact. Je sluit de adapter eenvoudig aan op de Nintendo Switch via de usb poort aan de onderkant van de console.

Lees meer
Bekijk
(9.7/10)
Nintendo Switch Joy-Con Rechts Neon Rood

Met een Nintendo Switch Joy-con Rechts speel je met een extra speler of vervang je een kapotte Joy-con van je Nintendo Switch. In de handheld modus voorziet de controller 1 speler van controle over de Switch. Daarnaast is elke Nintendo Switch Joy-con controller afzonderlijk als controller te gebruiken. Dit komt van pas wanneer je de Switch gebruikt om op een feestje, je games als Mario Kart tegen een tweede persoon wilt spelen of als je een extra- of reserveset wilt gebruiken.

Lees meer
Bekijk
(9.5/10)
Nintendo Switch Dock Set

Let op: Deze dock is wel te gebruiken met je Nintendo Switch OLED, maar mist de ethernet aansluiting van de originele OLED dock.

Met de Nintendo Switch Dock Set beschik je over een tweede of vervangende docking station voor je Nintendo Switch of Nintendo Switch OLED. Zo speel je zowel in de huis- als in de slaapkamer of neem je hem mee op reis als je bij vrienden wilt spelen. Met dit docking station laad je jouw switch op en verbind je hem via de hdmi poort met je tv. Dan speel je samen met je vrienden op het grotere scherm van je tv.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Nintendo Switch Joy-Con set Neon Paars/Neon Oranje

Met een Nintendo Switch Joy-con Set maak je jouw Nintendo Switch weer compleet of speel je samen met 4 spelers op 1 Switch console. In de handheld modus voorziet de set controllers 1 speler van controle over de Switch. Daarnaast is elke Nintendo Switch Joy-con controller afzonderlijk als controller te gebruiken. Dit komt van pas wanneer je de Switch gebruikt om op een feestje, je games als Mario Kart tegen een tweede persoon wilt spelen of als je een extra- of reserveset wilt gebruiken. Zo speel met 4 spelers tegelijk op de Nintendo Switch en ontstaat er geen ruzie over wie er aan de beurt is.

Lees meer
Bekijk

Beschermende cases voor Nintendo Switch

Met een beschermende case kun je je Nintendo Switch veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Deze cases bieden bescherming tegen stoten, krassen en vuil, waardoor je console er als nieuw blijft uitzien. Bovendien hebben ze vaak extra vakken om je games, kabels en accessoires georganiseerd te houden, zodat je alles bij de hand hebt voor je gaming-sessies onderweg.

 

Joy-Con grips voor verbeterde controle

Om je grip en controle over de Joy-Con controllers te verbeteren, kun je gebruikmaken van Joy-Con grips. Deze accessoires passen om de Joy-Con controllers en bieden extra comfort en stabiliteit tijdens het spelen. Met Joy-Con grips kun je nauwkeurige bewegingen maken en vermoeidheid verminderen, wat vooral handig is bij langere gamesessies.

 

Switch oplaadstations voor extra gemak

Met een oplaadstation voor je Nintendo Switch-controllers kun je eenvoudig je Joy-Con controllers opladen wanneer ze leeg zijn. Deze stations bieden een handige plek om je controllers op te bergen en tegelijkertijd op te laden, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Hierdoor hoef je geen losse kabels te gebruiken en kun je snel weer verder spelen.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl