Switch accessoires

De Nintendo Switch is de meest populaire console naast de Playstation en de Xbox. Deze revolutionaire console kun je in tegenstelling tot de Playstation en Xbox gemakkelijk meenemen als je onderweg bent en je dus niet langer afhankelijk van een televisie bent. De Switch is al jaren populair onder de de jongere doelgroep vanwege de klassieke Super Mario en Pokémon games. Toch is de console is ook veel bij de oudere doelgroep te vinden.

Het voordeel dat de Nintendo Switch heeft, is dat het de games van de Playstation en Xbox niet in de weg zit. Gamers weten namelijk dat ze voor het grafische spektakel en online multiplayer niet bij de Switch hoeven te zijn. Daarom kan de console prima als extra console thuis staan. Met zijn unieke losse controllers en mobiliteit is het unieke console die je met Switch accessoires helemaal eigen kunt maken.

Omdat de Nintendo Switch mee te nemen is, zijn er diverse accessoires beschikbaar die het meenemen makkelijk maken. Denk aan een beschermende case voor de Switch of nieuwe Joy-con controllers. Maar ook een controller die het gamen vergelijkbaar maakt als het gamen met een Playstation of Xbox controller. Ook voor de Nintendo Switch zijn er voldoende accessoires beschikbaar.

(10/10)
PDP Gaming Nintendo Switch Oplaadkabel

Met de PDP Gaming Nintendo Switch Oplaadkabel voorzie jij jouw Nintendo Switch Pro controller via de usb C poort van een nieuwe dosis energie. Zo game je altijd met een volle acculading in je controller. Bovendien is de kabel met een lengte van 2,4 meter lang genoeg om de Pro controller te gebruiken terwijl die via de kabel wordt opgeladen.

Lees meer
Bekijk
(9.8/10)
AC adapter voor Nintendo Switch

Laat je charging dock gewoon thuis en laad je console bij elk stopcontact op met de AC adapter voor Nintendo Switch. Deze handige adapter is eenvoudig mee te nemen en past op jouw standaard (Nederlands) stopcontact. Je sluit de adapter eenvoudig aan op de Nintendo Switch via de usb poort aan de onderkant van de console.

Lees meer
Bekijk
(9.7/10)
Nintendo Switch Joy-Con Charge Grip

Met de Nintendo Switch Joy-Con Charge Grip gebruik je de joy-con controllers samen als één controller én laad je ze tegelijkertijd op. Handig als je onderweg speelt of langdurig vanaf de bank de wereld van Hyrule verkent in Zelda: Breath of the Wild. Klik de controllers op de Charge Grip en je bent klaar om te gamen.

Lees meer
Bekijk
(9.5/10)
Nintendo Switch Joy-Con Rechts Neon Rood

Met een Nintendo Switch Joy-con Rechts speel je met een extra speler of vervang je een kapotte Joy-con van je Nintendo Switch. In de handheld modus voorziet de controller 1 speler van controle over de Switch. Daarnaast is elke Nintendo Switch Joy-con controller afzonderlijk als controller te gebruiken. Dit komt van pas wanneer je de Switch gebruikt om op een feestje, je games als Mario Kart tegen een tweede persoon wilt spelen of als je een extra- of reserveset wilt gebruiken.

Lees meer
Bekijk
(9.5/10)
Nintendo Switch Joy-Con Links Neon Blauw

Met een Nintendo Switch Joy-con Links speel je met een extra speler of vervang je een kapotte Joy-con van je Nintendo Switch. In de handheld modus voorziet de controller 1 speler van controle over de Switch. Daarnaast is elke Nintendo Switch Joy-con controller afzonderlijk als controller te gebruiken. Dit komt van pas wanneer je de Switch gebruikt om op een feestje, je games als Mario Kart tegen een tweede persoon wilt spelen of als je een extra- of reserveset wilt gebruiken.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Afterglow Draadloze Deluxe Controller Nintendo Switch Zilver

Game competitief en stel functies in voor de programmeerbare knoppen van de Afterglow Draadloze Deluxe Controller Nintendo Switch. Deze controller beschikt over 2 knoppen op de achterzijde van de controller. Stel daar een in-game functie voor in, waardoor je jouw vingers niet van andere essentiële knoppen af haalt. Zo heb je alle acties voor jouw game binnen handbereik en maak je onoverwinnelijke combo's in een potje Smash. Bovendien heb je met deze draadloze controller bewegingsvrijheid tijdens het gamen. Ook zet je de verlichting aan, zodat je de show steelt wanneer je aan het gamen bent bij je vrienden.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Nintendo Switch Pro Controller

Met de Nintendo Switch Pro Controller speel je Nintendo Switch games vanaf de bank op je tv. De Pro controller is een stevige, volwaardige controller met rubberen grepen en een geeky semi-transparant uiterlijk. Je pakt de Pro controller erbij wanneer je er toch even goed voor gaat zitten om die tegenstander een lesje te leren of om die draak van een eindbaas te verslaan in Zelda: Breath of the Wild. Deze controller is naast de joy-con controllers met dezelfde Switch console te verbinden.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Nintendo Switch Dock Set

Let op: Deze dock is wel te gebruiken met je Nintendo Switch OLED, maar mist de ethernet aansluiting van de originele OLED dock.

Met de Nintendo Switch Dock Set beschik je over een tweede of vervangende docking station voor je Nintendo Switch of Nintendo Switch OLED. Zo speel je zowel in de huis- als in de slaapkamer of neem je hem mee op reis als je bij vrienden wilt spelen. Met dit docking station laad je jouw switch op en verbind je hem via de hdmi poort met je tv. Dan speel je samen met je vrienden op het grotere scherm van je tv.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Nintendo Switch Joy-Con set Splatoon Groen / Roze + Nintendo Switch Joy-Con Charge Grip

Speel comfortabeler en laadt tegelijk je joy-cons op dankzij de Charge Grip. Met een Nintendo Switch Joy-con Set maak je jouw Nintendo Switch weer compleet of speel je samen met 4 spelers op één Switch console. In de handheld modus voorziet de set controllers één speler van controle over de Switch. Daarnaast is elke Nintendo Switch Joy-con controller afzonderlijk als controller te gebruiken. Handig als je op een feestje anderen uitdaagt en direct tegen elkaar kan racen in bijvoorbeeld Mario Kart Zo speel met 4 spelers tegelijk op de Nintendo Switch en ontstaat er geen ruzie over wie er aan de beurt is.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Nintendo Switch Joy-Con set Blauw/Neon Geel + Nintendo Switch Joy-Con Charge Grip

Zorg altijd voor 2 opgeladen Joy-Con controllers en speel met meer mensen tegelijkertijd op de Nintendo Switch met de Joy-Con set Blauw/Neon Geel en Joy-Con Charge Grip. Met de extra set Joy-Con controllers, speel je met tot op 4 mensen een potje Mario Party of race je over Rainbow Road in Mario Kart. Met de Nintendo Switch Joy-Con Charge Grip gebruik je de Joy-Con controllers samen als 1 controller én laad je ze tegelijkertijd op. Handig als je onderweg speelt of langdurig vanaf de bank de wereld van Hyrule verkent in Zelda: Breath of the Wild. Klik de controllers op de Charge Grip en je bent klaar om te gamen.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Nintendo Switch Joy-Con set Neon Paars/Neon Oranje

Speel je favoriete Nintendo games met meer spelers dankzij de Nintendo Switch Joy-Con Neon Paars/Oranje. Met Joy-Cons speel je ook jouw games onderweg. Klik de Joy-Cons vast in de zijkant van de Nintendo Switch en je bent klaar om te spelen. Deel de Joy-Cons uit en speel samen Mario Kart of sport samen in Nintendo Switch Sports dankzij de bewegingssensoren. Een extra set Joy-Cons is ook handig als je eerste set een lege accu heeft.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Nintendo Switch Joy-Con set Rood/Blauw

Speel je favoriete Nintendo games met meer spelers dankzij de Nintendo Switch Joy-Con Rood/Blauw. Met Joy-Cons speel je ook jouw games onderweg. Klik de Joy-Cons vast in de zijkant van de Nintendo Switch en je bent klaar om te spelen. Deel de Joy-Cons uit en speel samen Mario Kart of sport samen in Nintendo Switch Sports dankzij de bewegingssensoren. Een extra set Joy-Cons is ook handig als je eerste set een lege accu heeft.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Nintendo Switch Joy-Con Pastel Set Paars/Groen

Speel je favoriete Nintendo games met meer spelers dankzij de Nintendo Switch Joy-Con Pastel Set Paars/Groen. Deze speciale zomerse Joy-Cons hebben zachtere kleuren dan de andere sets. Met Joy-Cons speel je ook jouw games onderweg. Klik de Joy-Cons vast in de zijkant van de Nintendo Switch en je bent klaar om te spelen. Deel de Joy-Cons uit en speel samen Mario Kart of sport samen in Nintendo Switch Sports dankzij de bewegingssensoren. Een extra set Joy-Cons is ook handig als je eerste set een lege accu heeft.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Nintendo Switch Joy-Con set Roze/Geel

Speel je favoriete Nintendo games met meer spelers dankzij de Nintendo Switch Joy-Con Pastel Set Roze/Geel. Deze speciale zomerse Joy-Cons hebben zachtere kleuren dan de andere sets. Met Joy-Cons speel je ook jouw games onderweg. Klik de Joy-Cons vast in de zijkant van de Nintendo Switch en je bent klaar om te spelen. Deel de Joy-Cons uit en speel samen Mario Kart of sport samen in Nintendo Switch Sports dankzij de bewegingssensoren. Een extra set Joy-Cons is ook handig als je eerste set een lege accu heeft.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Nintendo Switch Joy-Con set Splatoon Groen / Roze

Speel je favoriete Nintendo games met meer spelers dankzij de Nintendo Switch Joy-Con Groen/Roze. Met Joy-Cons speel je ook jouw games onderweg. Klik de Joy-Cons vast in de zijkant van de Nintendo Switch en je bent klaar om te spelen. Deel de Joy-Cons uit en speel samen Mario Kart of sport samen in Nintendo Switch Sports dankzij de bewegingssensoren. Een extra set Joy-Cons is ook handig als je eerste set een lege accu heeft.

Lees meer
Bekijk

Beschermende cases voor Nintendo Switch

Met een beschermende case kun je je Nintendo Switch veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Deze cases bieden bescherming tegen stoten, krassen en vuil, waardoor je console er als nieuw blijft uitzien. Bovendien hebben ze vaak extra vakken om je games, kabels en accessoires georganiseerd te houden, zodat je alles bij de hand hebt voor je gaming-sessies onderweg.

 

Joy-Con grips voor verbeterde controle

Om je grip en controle over de Joy-Con controllers te verbeteren, kun je gebruikmaken van Joy-Con grips. Deze accessoires passen om de Joy-Con controllers en bieden extra comfort en stabiliteit tijdens het spelen. Met Joy-Con grips kun je nauwkeurige bewegingen maken en vermoeidheid verminderen, wat vooral handig is bij langere gamesessies.

 

Switch oplaadstations voor extra gemak

Met een oplaadstation voor je Nintendo Switch-controllers kun je eenvoudig je Joy-Con controllers opladen wanneer ze leeg zijn. Deze stations bieden een handige plek om je controllers op te bergen en tegelijkertijd op te laden, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Hierdoor hoef je geen losse kabels te gebruiken en kun je snel weer verder spelen.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl