AMD videokaarten

Advanced Micro Devices, oftewel AMD, is de tweede grote fabrikant van videokaart chipsets. Zij zijn vooral bekend van de (ATI) Radeon series. In de laatste jaren zijn zij met een flinke opmars bezig op het gebied van videokaarten. Waar vroeger Nvidia de gaming videokaart markt domineerde, biedt AMD steeds meer videokaarten die uitblinken in hun prijs/kwaliteit verhouding. Tegenwoordig kunnen de AMD videokaarten prima hun mannetje staan tegenover het de kracht van de Nvidia videokaarten, vaak tegen een gunstigere prijs. AMD videokaarten zijn populair onder gamers met een laag tot mid-range budget. Je krijgt simpelweg veel waar voor je geld. Wil je dus je gaming gear upgraden met een nieuwe videokaart, maar niet te veel kwijt zijn aan een upgrade? Dan zijn de AMD Radeon videokaarten wat voor jou. Samen met de video drivers die AMD op de markt gebracht heeft, ben je klaar voor de meest recente games. AMD brengt zijn kaarten niet zelf op de markt. In plaats hiervan leveren zij de technologie aan andere fabrikanten die de videokaarten vervolgens onder hun eigen merknaam op de merk brengen. Bekende AMD merken zijn MSI, Gigabyte, XFX, Sapphire en Asus. Neem een kijkje in het overzicht hieronder.

Videokaarten zijn enorm gewild door gamers, maar ook door cryptominers. Het aanbod hieronder wordt regelmatig bijgewerkt met beschikbaarheid. Staan er geen of weinig videokaarten? Dan is de beschikbaarheid weer behoorlijk afgenomen!

Krachtige gaming met de AMD Radeon RX-serie

De AMD Radeon RX-serie is ontworpen voor serieuze gamers die de grenzen van hun gaming-ervaring willen verleggen. Met de nieuwste architectuur en geavanceerde technologie├źn bieden de Radeon RX-videokaarten indrukwekkende prestaties en visuele pracht. Of je nu op zoek bent naar soepele gameplay in hoge resolutie, ondersteuning voor VR of snelle rendering voor contentcreatie, de Radeon RX-serie heeft het allemaal.

 

Professionele prestaties met de AMD Radeon Pro-serie

Voor professionals en content creators biedt de AMD Radeon Pro-serie de perfecte balans tussen kracht en betrouwbaarheid. Deze videokaarten zijn geoptimaliseerd voor veeleisende taken zoals videobewerking, 3D-rendering en grafisch ontwerp. Met uitstekende prestaties en nauwkeurige kleurweergave stellen de Radeon Pro-videokaarten professionals in staat om hun creatieve visie tot leven te brengen.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl