Logitech gaming headsets

Logitech heeft al decennia ervaring met het maken van electronica en in het bijzonder pc accessoires zoals speakers en muizen. Het is dan ook niet zo gek dat zij ook een ruim aanbod aan gaming gerelateerde hardware bieden. De gaming headsets van Logitech zijn inmiddels een vaste waarde geworden in gaming land. Gamers kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan betaalbare, maar ook premium headsets.

De gaming headsets van Logitech zijn comfortabel, hebben een prima geluid en zijn voorzien van goede kwaliteit microfoons. Kortom alles wat een gamer nodig heeft tijdens zijn multiplayer sessies. Aan de kwaliteit is niets op te merken, je krijgt een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Op het gebied van smaak valt wat te twisten. De gaming headsets van Logitech zijn namelijk opvallend. Ze zijn vaak ‘bulky’ en grof, zeker in tegenstelling tot bijvoorbeeld de subtiele ronde vormen bij andere merken. Als dit je ligt kun je uit een enorm aanbod headsets kiezen. Niet alleen op het gebied van kleuren, maar ook qua vorm en draadloos of bedraad. Aan keuze geen gebrek.

(10/10)
Logitech G735 Draadloze Gaming Headset

Met de Logitech G735 Draadloze Gaming Headset game je op je favoriete console of pc. Game met true surround sound en verlies jezelf in je favoriete games. Dankzij de 5.2 surround sound hoor je elk detail van grote open wereld games. Koppel de Logitech G735 draadloos via bluetooth of de meegeleverde usb dongle. De oorschelpen vallen helemaal over je oren heen. Stel je gaming headset af op de rest van je gaming setup, dankzij de RGB verlichting. De microfoon van de G735 buig je gemakkelijk naar je mond, zo ben je altijd goed te verstaan voor je vrienden.

Lees meer
Bekijk
(9.2/10)
Logitech G335 Bedrade Gaming Headset Wit

Game urenlang comfortabel met de lichte Logitech G335 Bedrade Gaming Headset. Door het gewicht van slechts 240 gram merk je nauwelijks dat je de headset op hebt tijdens het gamen. Via de stereo speakers hoor je het in-game geluid uit beide oorschelpen. De oorkussens zijn gevuld met memory foam, dus de headset vormt zich helemaal naar jouw hoofd. Zo concentreer je nog meer op de game. Communiceer helder met je team via de microfoon. Neem je een slok water of speel je een single player game? Klap dan de microfoon boom omhoog en mute jezelf in een handomdraai.

Lees meer
Bekijk
(9.2/10)
Logitech G335 Bedrade Gaming Headset Zwart

Game urenlang comfortabel met de lichte Logitech G335 Bedrade Gaming Headset. Door het gewicht van slechts 240 gram merk je nauwelijks dat je de headset op hebt tijdens het gamen. Via de stereo speakers hoor je het in-game geluid uit beide oorschelpen. De oorkussens zijn gevuld met memory foam, dus de headset vormt zich helemaal naar jouw hoofd. Zo concentreer je nog meer op de game. Communiceer helder met je team via de microfoon. Neem je een slok water of speel je een single player game? Klap dan de microfoon boom omhoog en mute jezelf in een handomdraai.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
Logitech G535

De Logitech G535 gaming headset is ideaal voor de competitieve gamer. Deze headset gebruik je draadloos, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt. Dankzij de virtual surround sound hoor je precies waar je tegenstanders vandaan komen. Je teammaten horen jouw aanwijzingen altijd glashelder dankzij de ruisonderdrukking op de microfoon. Bovendien mute je jezelf gemakkelijk door de microfoon omhoog te schuiven. Ook is de microfoon buigbaar, waardoor je deze makkelijk voor je mond plaatst. Koppel de Logitech G535 draadloos aan je pc of console dankzij de meegeleverde usb dongle. Je gamet comfortabel met zachte oorkussens van traagschuim en een comfortabele, zwevende hoofdband.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset + Logitech G Pro X Gaming Muis

De Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset + Logitech G Pro X Superlight Draadloze Gaming Muis Zwart is een set waarmee de competitieve gamer, met meer bewegingsvrijheid tijdens het gamen, aan de slag gaat. Deze Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset is een draadloze headset met surround sound voor de competitieve gamer. Door de combinatie van 50mm drivers en het dimensionele geluid hoor je namelijk precies waar je tegenstanders zich bevinden. Zo win je ieder duel, omdat jij het voordeel van het verrassingselement hebt. Je neemt de tegenstander in het vizier met de gaming muis die voorzien is van een optische sensor met maximaal 25.000 dpi. Richten doe je dan ook met uiterste precisie, waarna je de trekker overhaalt. Bovendien neem je de headset met het stalen en aluminium frame mee naar een toernooi of LAN party zonder dat de headset kapot gaat. Door de maximale draadloze batterijduur van 20 uur, voorkom je dat je tijdens het toernooi de G PRO X moet opladen.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset

De Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset is een draadloze headset met surround sound voor de competitieve gamer. Door de combinatie van 50mm drivers en het dimensionele geluid hoor je namelijk precies waar je tegenstanders zich bevinden. Zo win je ieder duel, omdat jij het voordeel van het verrassingselement hebt. Bovendien neem je de headset met het stalen en aluminium frame mee naar een toernooi of LAN party zonder dat de headset kapot gaat. Door de maximale draadloze batterijduur van 20 uur, voorkom je dat je tijdens het toernooi de G PRO X moet opladen.

Onze specialist beveelt deze gaming headset aan voor de:
Fanatieke singleplayer gamer: Je bent gek op de grote open werelden van Assassins Creed of Horizon Forbidden West. Je speelt uren achter elkaar en wilt elk detail horen van de de wereld tot de personages in die wereld. Daarom is de Pro X Wireless met memory foam en surround sound de ideale combinatie.

Speel je veel online en is communicatie belangrijk? Dan raden we gaming headsets met deze specificaties aan: Ruisonderdrukking en Virtual Surround Sound.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
Logitech G PRO X Gaming Headset

Met de bedrade Logitech G PRO X Gaming Headset op je hoofd voel je je een echte pro. Je klinkt namelijk glashelder door de microfoon met blue VO!CE technologie. Met deze technologie tune je de instellingen zodat iedereen je te allen tijde hoort. Zo vertel je luid en duidelijk waar de sniper van de vijand zit aan je teamgenoten. Het duurzame frame van de headset zorgt ervoor dat deze tegen vallen en stoten is opgewassen en niet na de eerste valpartij in gruzelementen ligt. De 50 millimeter drivers geven in combinatie met de 7.1 Surround Sound technologie geluid weer vanuit elke hoek, zodat niemand je meer verrast. Kies ook zelf voor leren- of velours oorkussens, want de oorschelpen zijn verwisselbaar.

Lees meer
Bekijk
(8.8/10)
Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound Lightsync Gaming Headset

De Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound Lightsync is een draadloze headset met DTS:X ondersteuning, gericht op serieuze pc en console gamers. De combinatie van 50mm drivers en het dimensionele geluid van DTS:X 2 (op pc) laat je namelijk goed concentreren op waar je tegenstanders zich bevinden. Je speelt tussen de 8 (met verlichting) tot 12 uur (zonder verlichting) op één acculading, zodat je de hele nacht lang victory royales verzamelt. Op de oorschelpen vind je de bedieningsknoppen voor je multimedia, waaronder 3 programmeerbare G knoppen, zodat jij zelf bepaalt welke functies je altijd bij de hand hebt. De verlichting van de headset ondersteunt Logitech Lightsync, waarmee je de verlichting afstemt op je andere accessoires en bij ondersteunde games contextuele verlichtingspatronen mogelijk zijn.
Let op: De 7.1 Surround Sound werkt alleen op de PC.

Lees meer
Bekijk
(8.7/10)
Logitech G432 7.1 Surround Sound Wired Gaming Headset

Je hoort precies waar je tegenstanders lopen met de Logitech G432 7.1 Surround Sound Wired Gaming Headset. Je sluit de Logitech G432 gemakkelijk aan op elke console en pc. Op pc game je met virtual surround sound. Hiermee hoor je precies waar tegenstanders of schoten vandaan komen. Ook communiceer je duidelijk met je medespelers dankzij de ruisonderdrukking in de microfoon. Met 259 gram is de Logitech G432 lichter dan de gemiddelde gaming headset. Je krijgt daardoor minder snel last van je nek tijdens lange gamesessies.
Let op: De 7.1 Surround Sound werkt alleen op de PC

Lees meer
Bekijk
(8.6/10)
Logitech G PRO X 2 Lightspeed Wireless Gaming Headset Zwart

Game met 7.1 True surround sound dankzij de Logitech G Pro X 2 Wireless gaming headset. Deze zwarte draadloze gaming headset koppel je gemakkelijk aan elk platform. 7.1 True surround sound technologie omringt je met geluid, zodat je helemaal in je games opgaat. Lange gamesessies zijn ook geen enkel probleem dankzij de met memory foam gevulde leren oorkussens. Deze zorgen namelijk voor hoog comfort tijdens het gamen Heb je liever stoffen oorschelpen? Dan verwissel je de leren oorschelpen met de extra meegeleverde oorschelpen. Je gamesessies worden ook niet snel onderbroken door een lege batterij, de accu gaat namelijk maximaal 50 uur mee.

Lees meer
Bekijk
(8.6/10)
Logitech G PRO X 2 Lightspeed Wireless Gaming Headset Wit

Game met 7.1 True surround sound dankzij de Logitech G Pro X 2 Wireless gaming headset. Deze witte draadloze gaming headset koppel je gemakkelijk aan elk platform. 7.1 True surround sound technologie omringt je met geluid, zodat je helemaal in je games opgaat. Lange gamesessies zijn ook geen enkel probleem dankzij de met memory foam gevulde leren oorkussens. Deze zorgen namelijk voor hoog comfort tijdens het gamen Heb je liever stoffen oorschelpen? Dan verwissel je de leren oorschelpen met de extra meegeleverde oorschelpen. Je gamesessies worden ook niet snel onderbroken door een lege batterij, de accu gaat namelijk maximaal 50 uur mee.

Lees meer
Bekijk
(8.5/10)
Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset Zwart

De Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is een headset voor de serieuze gamer. De headset is draadloos, dus je hebt geen last van kabels uit je computer zonder dat je de headset afzet. Deze gaming headset heeft True Surround Sound, wat betekent dat je elk detail van je in-game audio hoort. De meerdere speakers in de oorschelpen omringen je met geluid, waardoor je meer beleving uit je singleplayer games haalt. Speel je online? Dan horen jouw teamleden jouw stem altijd duidelijk dankzij de ruisonderdrukking op de microfoon. Bovendien personaliseer je jouw gaming setup door de kleuren van de headset, die matchen met de Logitech G203, G305 en de G915 TKL van de Color collection.

Lees meer
Bekijk
(8.5/10)
Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset Paars

De Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is een headset voor de serieuze gamer. De headset is draadloos, dus je hebt geen last van kabels uit je computer zonder dat je de headset afzet. Deze gaming headset heeft True Surround Sound, wat betekent dat je elk detail van je in-game audio hoort. De meerdere speakers in de oorschelpen omringen je met geluid, waardoor je meer beleving uit je singleplayer games haalt. Speel je online? Dan horen jouw teamleden jouw stem altijd duidelijk dankzij de ruisonderdrukking op de microfoon. Bovendien personaliseer je jouw gaming setup door de kleuren van de headset, die matchen met de Logitech G203, G305 en de G915 TKL van de Color collection.

Lees meer
Bekijk
(8.5/10)
Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset Wit

De Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is een headset voor de serieuze gamer. De headset is draadloos, dus je hebt geen last van kabels uit je computer zonder dat je de headset afzet. Deze gaming headset heeft True Surround Sound, wat betekent dat je elk detail van je in-game audio hoort. De meerdere speakers in de oorschelpen omringen je met geluid, waardoor je meer beleving uit je singleplayer games haalt. Speel je online? Dan horen jouw teamleden jouw stem altijd duidelijk dankzij de ruisonderdrukking op de microfoon. Bovendien personaliseer je jouw gaming setup door de kleuren van de headset, die matchen met de Logitech G203, G305 en de G915 TKL van de Color collection.

Lees meer
Bekijk
(8.5/10)
Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset Blauw

De Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is een headset voor de serieuze gamer. De headset is draadloos, dus je hebt geen last van kabels uit je computer zonder dat je de headset afzet. Deze gaming headset heeft True Surround Sound, wat betekent dat je elk detail van je in-game audio hoort. De meerdere speakers in de oorschelpen omringen je met geluid, waardoor je meer beleving uit je singleplayer games haalt. Speel je online? Dan horen jouw teamleden jouw stem altijd duidelijk dankzij de ruisonderdrukking op de microfoon. Bovendien personaliseer je jouw gaming setup door de kleuren van de headset, die matchen met de Logitech G203, G305 en de G915 TKL van de Color collection.

Lees meer
Bekijk

Geluidsprecisie voor een meeslepende gameplay-ervaring

Logitech gaming headsets leveren geluidsprecisie die je volledig onderdompelt in je games. Met geavanceerde audiotechnologieën en hoogwaardige drivers zorgen ze voor een helder en nauwkeurig geluid. Van de subtiele geluiden van omgevingsdetails tot de krachtige explosies, elke nuance wordt met precisie weergegeven, waardoor je een voorsprong hebt in de game en je volledig kunt laten meeslepen in de virtuele wereld.

 

Logitech's comfortabele ontwerp

Logitech gaming headsets zijn ontworpen met het oog op comfort, zodat je urenlang kunt genieten van je gamingsessies zonder ongemak. De zachte oorkussens en verstelbare hoofdbanden bieden een perfecte pasvorm en verminderen vermoeidheid, zelfs tijdens lange speelsessies. Met het lichtgewicht ontwerp kun je je volledig concentreren op de game zonder afleidingen.

 

Wees goed hoorbaar met Logitech's geavanceerde microfoons

Goede communicatie is essentieel tijdens multiplayergames, en Logitech gaming headsets bieden geavanceerde microfoons die kristalhelder geluid leveren. Met ruisonderdrukkingstechnologie worden achtergrondgeluiden geminimaliseerd, waardoor je stem duidelijk en onvervormd wordt overgebracht naar je teamgenoten. Zo kun je effectief strategieën bespreken en samenwerken voor de overwinning.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl