Steelseries gaming headsets

Betreed de wereld van hoogwaardige gamingaudio met SteelSeries gaming headsets. SteelSeries is een gerenommeerd merk op het gebied van gamingaccessoires en biedt een breed scala aan headsets die zijn ontworpen om je een meeslepende en krachtige geluidsbeleving te bieden. In deze categorie ontdek je de unieke kenmerken en voordelen van SteelSeries gaming headsets, zodat je de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij jouw gamingbehoeften.

(9.1/10)
SteelSeries Arctis 7P+ Wit

De SteelSeries Arctis 7P+ White is een ideale headset voor de gamers met meerdere consoles en een pc. Deze headset is namelijk aan elk platform te koppelen. Je verbindt de headset zowel draadloos als bedraad met je platform naar keuze. Dankzij de Virtual Surround Sound hoor je precies waar je tegenstanders tijdens een potje Fortnite lopen. Het volume is makkelijk te verhogen of verlagen met de knoppen op de oorschelp. De koptelefoon is gemaakt van hoogwaardig kunststof en waardoor hij ook tegen een stootje kan.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Arctis Nova 7X

Speel je Xbox games geheel in stijl met de Arctis Nova 7X. Hoor precies waar vijanden vandaan komen dankzij virtual surround sound. Xbox games zoals Halo Infinite en Sea of Thieves komen dankzij deze headset nog meer tot zijn recht. Dankzij de ruisonderdrukking op de microfoon van de Arctis Nova 7X, ben je altijd goed te verstaan tijdens het online gamen. Je verbindt de Arctis Nova 7X draadloos aan je favoriete console of pc en je zit dus nooit vast aan een draad. Je gamet urenlang zonder last te krijgen van je oren. Deze gaming headset heeft namelijk memory foam in de oorschelpen.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Arctis Nova 7

De SteelSeries Arctis Nova 7 is de headset voor de gamers met meerdere consoles en een pc. Sluit de headset aan je PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series XS, Nintendo Switch en pc. Je verbindt de headset zowel draadloos als bedraad. Laat je vrienden weten waar de vijanden zijn met de verstopte microfoon. Game je alleen? Schuif dan makkelijk de microfoon in de headset. Het volume verhoog of verlaag je met de knoppen op de oorschelp. De headset is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Game comfortabel met de memoryfoam oorschelpen en verstel hem naar jouw wensen.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Arctis 7+ Zwart

De SteelSeries Arctis 7+ Zwart is een ideale headset voor de gamers met meerdere consoles en een pc. Deze headset is namelijk aan elk platform te koppelen. Je verbindt de headset zowel draadloos als bedraad met je platform naar keuze. Dankzij de Virtual Surround Sound hoor je precies waar je tegenstanders tijdens een potje Fortnite lopen. Het volume is makkelijk te verhogen of verlagen met de knoppen op de oorschelp. De koptelefoon is gemaakt van hoogwaardig kunststof en waardoor hij ook tegen een stootje kan.

Onze specialist beveelt deze gaming headset aan voor de:
Competitieve multiplayer gamer: Je speelt elke avond met je vrienden online een potje Call of Duty of Fortnite. Zowel goede communicatie als de richting van het geluid is belangrijk voor de winst. Daarom is de SteelSeries Arctis 7+ Zwart met noise cancelling en virtual surround sound een enorm voordeel in de strijd.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Arctis Nova 7P

Speel je PlayStation games geheel in stijl met de Arctis Nova 7P. Hoor precies waar vijanden vandaan komen dankzij virtual surround sound. PlayStation games als Horizon en Spiderman klinken bovendien nog epischer dankzij de 3D audio ondersteuning. Hierdoor verlies je jezelf nog meer in je favoriete PlayStation games. Je verbindt de Arctis Nova 7P draadloos aan je favoriete console of pc en je zit dus nooit vast aan een draad. Je gamet urenlang zonder last te krijgen van je oren. Deze gaming headset heeft namelijk memory foam in de oorschelpen.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro X

De Steelseries Arctis Nova Pro X is een bedrade gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters. Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac Gen 2 en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. De Arctis Nova Pro X is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova 1 Zwart

De SteelSeries Arctis Nova 1 Zwart is de gaming headset voor de gamers met meerdere consoles en een pc. Sluit de headset aan je PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series XS, Nintendo Switch en pc. Je verbindt de headset bedraad aan je favoriete console of pc. Laat je vrienden weten waar de vijanden zijn met de verstopte microfoon. Game je alleen? Schuif dan makkelijk de microfoon in de headset. Het volume verhoog of verlaag je met de knoppen op de oorschelp. Deze gaming headset is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Game comfortabel met de memoryfoam oorschelpen en verstel hem naar jouw wensen.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X

De Steelseries Arctis Nova Pro Wireless X is een draadloze gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters. Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac Gen 2 en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. Maak je ook geen zorgen over een lege accu, de 2 meegeleverde batterijen gaan ieder 22 uur mee. De Arctis Nova Pro Wireless X is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro

De Steelseries Arctis Nova Pro is een bedrade gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters. Bovendien beleef je PlayStation 5 games zoals, Horizon Forbidden West of Uncharted met nog meer realisme dankzij de 3D audio ondersteuning. Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. De Arctis Nova Pro is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

De Steelseries Arctis Nova Pro Wireless is een draadloze gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters. Bovendien beleef je PlayStation 5 games zoals, Horizon Forbidden West of Uncharted met nog meer realisme dankzij de 3D audio ondersteuning. Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. Maak je ook geen zorgen over een lege accu, de 2 meegeleverde batterijen gaan ieder 22 uur mee. De Arctis Nova Pro Wireless is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova 1 Wit

De SteelSeries Arctis Nova 1 is de gaming headset voor de gamers met meerdere consoles en een pc. Sluit de headset aan je PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series XS, Nintendo Switch en pc. Je verbindt de headset bedraad aan je favoriete console of pc. Laat je vrienden weten waar de vijanden zijn met de verstopte microfoon. Game je alleen? Schuif dan makkelijk de microfoon in de headset. Het volume verhoog of verlaag je met de knoppen op de oorschelp. Deze gaming headset is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Game comfortabel met de memoryfoam oorschelpen en verstel hem naar jouw wensen.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis 7+ Wit

De SteelSeries Arctis 7+ Wit is een ideale headset voor de gamers met meerdere consoles en een pc. Deze headset is namelijk aan elk platform te koppelen. Je verbindt de headset zowel draadloos als bedraad met je platform naar keuze. Dankzij de Virtual Surround Sound hoor je precies waar je tegenstanders tijdens een potje Fortnite lopen. Het volume is makkelijk te verhogen of verlagen met de knoppen op de oorschelp. De koptelefoon is gemaakt van hoogwaardig kunststof en waardoor hij ook tegen een stootje kan.

Onze specialist beveelt deze gaming headset aan voor de:
Competitieve multiplayer gamer: Je speelt elke avond met je vrienden online een potje Call of Duty of Fortnite. Zowel goede communicatie als de richting van het geluid is belangrijk voor de winst. Daarom is de SteelSeries Arctis 7+ Zwart met noise cancelling en virtual surround sound een enorm voordeel in de strijd.

Lees meer
Bekijk
(8.8/10)
SteelSeries Arctis Nova 3

De SteelSeries Arctis Nova 3 is de gaming headset voor de gamers met meerdere consoles en een pc. Sluit de headset bedraad aan je PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series XS, Nintendo Switch en pc. Laat je vrienden weten waar de vijanden zijn met de verstopte microfoon. Game je alleen? Schuif dan makkelijk de microfoon in de headset. Het volume verhoog of verlaag je met de knoppen op de oorschelp. Deze gaming headset is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft memoryfoam oorschelpen. Stel de kleuren van je SteelSeries headset in 1 van de 16,8 miljoen beschikbare kleuren.

Lees meer
Bekijk
(8.7/10)
SteelSeries Arctis 9 Draadloze Gaming Headset Zwart

De SteelSeries Arctis 9 Draadloze Gaming Headset Zwart is een draadloze gaming headset waarmee je de richting van in-game geluiden met precisie hoort. Deze headset beschikt namelijk over virtual surround sound, waarmee gamers geluiden in de game ruimtelijk en accuraat bepalen. Daardoor hoor je ook gemakkelijk waar een tegenstander zich bevindt. Koppel de headset via bluetooth aan je pc en ga meteen aan de slag. Urenlang doorspelen is geen probleem, want de verstelbare hoofdband maakt de headset ook geschikt voor grote hoofden. De oorkussens zijn gemaakt van speciaal ademend materiaal dat je normaal terugvindt in professionele sportkleding.

Lees meer
Bekijk
(8.7/10)
SteelSeries Arctis 9x Gaming Headset Zwart

De SteelSeries Arctis 9x Zwart is een draadloze gaming headset waarmee je de richting van in-game geluiden met precisie hoort. Deze headset beschikt namelijk over surround sound, waarmee gamers geluiden in de game ruimtelijk en accuraat bepalen. Daardoor hoor je ook gemakkelijk waar een tegenstander zich bevindt. Koppel de headset via bluetooth aan je Xbox Series XS en ga meteen aan de slag. Dankzij de verstelbare hoofdband, past deze headset altijd goed. De oorkussens zijn gemaakt van speciaal ademend materiaal dat je normaal terugvindt in professionele sportkleding.

Onze specialist beveelt deze gaming headset aan voor de:
Competitieve multiplayer gamer: Je speelt elke avond met je vrienden online een potje Call of Duty of Fortnite. Zowel goede communicatie als de richting van het geluid is belangrijk voor de winst. Daarom is de SteelSeries Arctis 9x Zwart met noise cancelling en virtual surround sound een enorm voordeel in de strijd.

Lees meer
Bekijk

Hoogwaardige geluidsprecisie

SteelSeries gaming headsets staan bekend om hun ongeëvenaarde geluidsprecisie, waardoor je elk geluidsdetail hoort en een voorsprong hebt in de game. Met geavanceerde audiotechnologieën en hoogwaardige drivers leveren ze heldere en nauwkeurige audio, of het nu gaat om de explosieve geluidseffecten in een actiegame of de subtiele tonen van een rustige omgeving. SteelSeries headsets tillen je gamingervaring naar een hoger niveau.

 

Comfortabel ontwerp voor urenlange gaming sessies

SteelSeries gaming headsets zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten, zodat je urenlang kunt gamen zonder enige vorm van ongemak. Het ergonomische ontwerp en de zachte oorkussens bieden een perfecte pasvorm en verminderen de druk op je oren, zelfs tijdens lange speelsessies. Dankzij het lichtgewicht ontwerp kun je je volledig concentreren op de game zonder afleiding.

 

Steelseries headsets beschikken over goede kwaliteit microfoons

Goede communicatie is van cruciaal belang tijdens multiplayergames, en SteelSeries gaming headsets bieden geavanceerde microfoons voor kristalheldere spraakoverdracht. Of je nu met je team strategieën bespreekt of met vrienden communiceert tijdens online wedstrijden, de microfoons van SteelSeries zorgen voor duidelijke en onvervormde stemgeluiden, zodat je bovenaan de ranglijsten kunt blijven staan.

 

Ga de straat op met stijlvol Steelseries design

SteelSeries gaming headsets combineren geavanceerde technologie met een stijlvol design dat perfect past bij je gamingsetup. Met strakke lijnen, moderne accenten en een uitgekiend ontwerp voegen SteelSeries headsets een vleugje stijl toe aan je gaming-rig. Of je nu houdt van een minimalistische look of een opvallend ontwerp verkiest, SteelSeries heeft een headset die past bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl