Steelseries gaming headsets

Betreed de wereld van hoogwaardige gamingaudio met SteelSeries gaming headsets. SteelSeries is een gerenommeerd merk op het gebied van gamingaccessoires en biedt een breed scala aan headsets die zijn ontworpen om je een meeslepende en krachtige geluidsbeleving te bieden. In deze categorie ontdek je de unieke kenmerken en voordelen van SteelSeries gaming headsets, zodat je de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij jouw gamingbehoeften.

(9.1/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

De Steelseries Arctis Nova Pro Wireless is een draadloze gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters.Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. Maak je ook geen zorgen over een lege accu, de 2 meegeleverde batterijen gaan ieder 22 uur mee. De Arctis Nova Pro Wireless is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Deze gaming headset is speciaal ontworpen voor pc, daarnaast gebruik je deze headset ook draadloos op de PlayStation.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X

De Steelseries Arctis Nova Pro Wireless X is een draadloze gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Je koppelt deze gaming headset gemakkelijk aan je console of pc. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters. Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac Gen 2 en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. Maak je ook geen zorgen over een lege accu, de 2 meegeleverde batterijen gaan ieder 22 uur mee. De Arctis Nova Pro Wireless X is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Deze gaming headset is speciaal ontworpen voor Xbox, daarnaast gebruik je deze headset ook draadloos op de pc.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Arctis Pro Wireless

Let op: je koppelt deze gaming headsets alleen via de GameDAC aan je PlayStation 5.

Met de SteelSeries Arctis Pro Wireless ervaar je de geluidskwaliteit van de SteelSeries Arctis Pro zonder het gedoe met kabels. De headset maakt draadloos verbinding via de meegeleverde DAC (consoles en pc) of bluetooth (mobiele apparaten). Een lege batterij is verleden tijd, want je ontvangt bij dit model een tweede accu. Zo laad je de ene accu op via de ontvanger, terwijl je met de andere tot 10 uur achtereen doorspeelt. Het geluid van je games, muziek en entertainment klinkt helder dankzij de professionele high resolution drivers die het geluid uit het lage, midden en hoge spectrum duidelijk weergeven. Daarnaast beschikt de Pro ook over DTS HeadPhone X 2.0 surround sound, zodat je ook in tactische shooters op je gehoor vertrouwt.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless PlayStation headset - Zwart

De Steelseries Arctis Nova Pro Wireless P is een draadloze gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters. Bovendien beleef je PlayStation 5 games zoals Horizon Forbidden West of Uncharted met nog meer realisme dankzij de 3D audio ondersteuning. Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. Maak je ook geen zorgen over een lege accu, de 2 meegeleverde batterijen gaan ieder 22 uur mee. De Arctis Nova Pro Wireless is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Deze gaming headset is speciaal ontworpen voor PlayStation, daarnaast gebruik je deze headset ook draadloos op de pc.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova 7X

Speel je Xbox games geheel in stijl met de Arctis Nova 7X. Hoor precies waar vijanden vandaan komen dankzij virtual surround sound. Xbox games zoals Halo Infinite en Sea of Thieves komen dankzij deze headset nog meer tot zijn recht. Dankzij de ruisonderdrukking op de microfoon van de Arctis Nova 7X, ben je altijd goed te verstaan tijdens het online gamen. Je verbindt de Arctis Nova 7X draadloos aan je favoriete console of pc en je zit dus nooit vast aan een draad. Je gamet urenlang zonder last te krijgen van je oren. Deze gaming headset heeft namelijk memory foam in de oorschelpen.

Deze gaming headset is speciaal ontworpen voor Xbox, daarnaast gebruik je deze headset ook draadloos op de pc.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova 7

De SteelSeries Arctis Nova 7 is de headset voor de gamers met PlayStation en pc. Sluit de headset aan je PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Je verbindt de headset zowel draadloos als bedraad. Laat je vrienden weten waar de vijanden zijn met de verstopte microfoon. Game je alleen? Schuif dan makkelijk de microfoon in de headset. Het volume verhoog of verlaag je met de knoppen op de oorschelp. De headset is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Game comfortabel met de memoryfoam oorschelpen en verstel hem naar jouw wensen.

Deze gaming headset is speciaal ontworpen voor pc, daarnaast gebruik je deze headset ook draadloos op de PlayStation.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova 7P

Speel je PlayStation games geheel in stijl met de Arctis Nova 7P. Hoor precies waar vijanden vandaan komen dankzij virtual surround sound. PlayStation games als Horizon en Spiderman klinken bovendien nog epischer dankzij de 3D audio ondersteuning. Hierdoor verlies je jezelf nog meer in je favoriete PlayStation games. Je verbindt de Arctis Nova 7P draadloos aan je favoriete console of pc en je zit dus nooit vast aan een draad. Je gamet urenlang zonder last te krijgen van je oren. Deze gaming headset heeft namelijk memory foam in de oorschelpen.

Deze gaming headset is speciaal ontworpen voor PlayStation, daarnaast gebruik je deze headset ook draadloos op de pc.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova 7X Wit

Duik in je favoriete Xbox games met de witte SteelSeries Arctis Nova 7X. Deze gaming headset is speciaal voor de Xbox gemaakt. Je koppelt deze draadloze gaming headset gemakkelijk aan je Xbox. De Arctis Nova 7X heeft virtual surround sound, zodat je nog meer van je games geniet. Je hoort namelijk precies waar vijanden of schoten vandaan komen. Met een batterijduur van 38 uur game je urenlang zonder tussendoor opladen. Bovendien zijn de oorkussens gevuld met memory foam, zodat je altijd comfortabel gamet.

Deze gaming headset is speciaal ontworpen voor Xbox, daarnaast gebruik je deze headset ook draadloos op de pc.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
SteelSeries Arctis Nova 7P Wit

Duik in je favoriete PlayStation games met de witte SteelSeries Arctis Nova 7P. Deze gaming headset is speciaal voor de PlayStation 4 en 5 gemaakt. Je koppelt deze draadloze gaming headset gemakkelijk aan je PlayStation. De Arctis Nova 7P heeft virtual surround sound, zodat je nog meer van je games geniet. Je hoort namelijk precies waar vijanden of schoten vandaan komen. Naast virtual surround ervaar je op de PlayStation 5 ook 3D audio, een techniek die speciaal gemaakt is voor PlayStation games als God of War en Horizon. Met een batterijduur van 38 uur game je urenlang zonder tussendoor opladen. Bovendien zijn de oorkussens gevuld met memory foam, zodat je altijd comfortabel gamet.

Deze gaming headset is speciaal ontworpen voor PlayStation, daarnaast gebruik je deze headset ook draadloos op de pc.

Lees meer
Bekijk
(8.9/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro X

De Steelseries Arctis Nova Pro X is een bedrade gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters. Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac Gen 2 en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. De Arctis Nova Pro X is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Lees meer
Bekijk
(8.9/10)
SteelSeries Arctis Nova Pro

De Steelseries Arctis Nova Pro is een bedrade gaming headset met 7.1 virtual surround sound voor de competitieve gamer. Hoor precies waar tegenstanders vandaan komen dankzij deze geluidstechniek. Zo ben je elke tegenstander te slim af en heb je een enorm voordeel in online shooters. Bovendien beleef je PlayStation 5 games zoals, Horizon Forbidden West of Uncharted met nog meer realisme dankzij de 3D audio ondersteuning. Stel de balans van het geluid in met de meegeleverde GameDac en zorg voor de perfecte ervaring. Dankzij de leren en met memory foam gevulde oorkussens game je urenlang met hoog comfort. De Arctis Nova Pro is bovendien gemaakt van een stevig metalen frame en kan dus tegen een stootje.

Lees meer
Bekijk

Hoogwaardige geluidsprecisie

SteelSeries gaming headsets staan bekend om hun ongeëvenaarde geluidsprecisie, waardoor je elk geluidsdetail hoort en een voorsprong hebt in de game. Met geavanceerde audiotechnologieën en hoogwaardige drivers leveren ze heldere en nauwkeurige audio, of het nu gaat om de explosieve geluidseffecten in een actiegame of de subtiele tonen van een rustige omgeving. SteelSeries headsets tillen je gamingervaring naar een hoger niveau.

 

Comfortabel ontwerp voor urenlange gaming sessies

SteelSeries gaming headsets zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten, zodat je urenlang kunt gamen zonder enige vorm van ongemak. Het ergonomische ontwerp en de zachte oorkussens bieden een perfecte pasvorm en verminderen de druk op je oren, zelfs tijdens lange speelsessies. Dankzij het lichtgewicht ontwerp kun je je volledig concentreren op de game zonder afleiding.

 

Steelseries headsets beschikken over goede kwaliteit microfoons

Goede communicatie is van cruciaal belang tijdens multiplayergames, en SteelSeries gaming headsets bieden geavanceerde microfoons voor kristalheldere spraakoverdracht. Of je nu met je team strategieën bespreekt of met vrienden communiceert tijdens online wedstrijden, de microfoons van SteelSeries zorgen voor duidelijke en onvervormde stemgeluiden, zodat je bovenaan de ranglijsten kunt blijven staan.

 

Ga de straat op met stijlvol Steelseries design

SteelSeries gaming headsets combineren geavanceerde technologie met een stijlvol design dat perfect past bij je gamingsetup. Met strakke lijnen, moderne accenten en een uitgekiend ontwerp voegen SteelSeries headsets een vleugje stijl toe aan je gaming-rig. Of je nu houdt van een minimalistische look of een opvallend ontwerp verkiest, SteelSeries heeft een headset die past bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl