Logitech toetsenborden

Als je op zoek bent naar een toetsenbord dat speciaal is ontworpen voor gamers, dan is Logitech de juiste keuze voor jou. Met geavanceerde technologie, duurzaamheid en ergonomisch design bieden Logitech gaming toetsenborden alles wat je nodig hebt om te excelleren in jouw favoriete games.

(9.8/10)
Logitech G713 Linear Wit

Met de Logitech G713 Lineair Gaming toetsenbord maak je jouw gaming setup compleet. Dit bedrade toetsenbord heeft rode GX mechanische switches. Die zorgen ervoor dat je elke toets stil en soepel indrukt. Het actuatiepunt van de toets bereik je al door een laag gewicht van 50 gram. Hierdoor worden je toetsaanslagen snel geregistreerd als je meerdere toetsen na elkaar indrukt. Verder zijn deze switches stil, waardoor jij je focus op je game kan houden. Game makkelijk uren door met de meegeleverde palmsteun. Stel de verlichting van je toetsenbord helemaal zelf in via de Logitech G HUB met 16.8 miljoen verschillende kleuren. Zo maak je van jouw set up een echte regenboog.

Lees meer
Bekijk
(9.8/10)
Logitech G713 Wit

Met deze Logitech G713 Gaming toetsenbord Wit Qwerty ben je sneller dan je tegenstander. Deze bedrade toetsenbord heeft mechanische toetsen met bruine GX mechanische switches. Die zorgen ervoor dat iedere toets geregistreerd wordt met minimale feedback. Het actuatiepunt van de toets bereik je al door een laag gewicht van 50 gram. Hierdoor reageer je snel in een potje Call of Duty of Valorant. Verder zijn deze switches stil, waardoor jij je focus op je game kan houden. Game makkelijk uren door met de meegeleverde palmsteun. Stel de verlichting van je gaming toetsenbord helemaal zelf in via de Logitech G HUB met 16.8 miljoen verschillende kleuren. Zo maak je van jouw set up een echte regenboog.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Logitech G915 TKL Tenkeyless Lightspeed Draadloos RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY

De Logitech G915 TKL Tenkeyless Lightspeed is een mechanisch toetsenbord zonder draden en zonder vertraging. Net als andere draadloze gaming producten van Logitech gebruikt de G915 Lightspeed, waardoor je geen vertraging hebt als je draadloos gamet. Zo ben je je tegenstanders alsnog te snel af. De low profile mechanische switches typen even snel en nauwkeurig als normale mechanische toetsenborden, maar de toetsen zijn kleiner. Hierdoor blijft het toetsenbord dun qua formaat. Met de diverse multimediaknoppen wissel je altijd snel tussen je afspeellijsten op Spotify of stel je de RGB verlichting in. Heb je meerdere Logitech G accessoires? Dan synchroniseert de RGB verlichting via Lightsync. Ook zet je moeiteloos Lightsync aan of uit wanneer de batterij van het toetsenbord bijna leeg is. Je gamet met de usb kabel en verlenger rustig door wanneer het toetsenbord aan de oplader moet. Kies je kleur van het toetsenbord en personaliseer jouw gaming setup met de matchende Logitech G203, G305, en G733 van de Color collection.

Lees meer
Bekijk
(9.2/10)
Logitech G915 Lightspeed Wireless RGB Mechanical Gaming Toetsenbord GL Tactile QWERTY

Op zoek naar een toetsenbord voor professioneel niveau gaming die je meeneemt? Dan is de Logitech G915 Lightspeed Wireless RGB Mechanical Gaming Toetsenbord GL Tactile iets voor jou. Dit toetsenbord heeft vlakke mechanische toetsen met bruine Romer-G Tactile mechanische switches. Die zorgen ervoor dat iedere toets die jij indrukt, geregistreerd wordt. Door het lage gewicht van 50 gram wat nodig is om het actuatiepunt van de toets te bereiken, slaat de G915 de door jou ingevoerde acties zeer snel aan. Maak je setup compleet door met de RGB verlichting het toetsenbord één te maken met jouw andere apparatuur. Zo oogt jouw opstelling als een geheel.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Logitech G213 Prodigy QWERTY

De Logitech G213 Prodigy is een morsbestendig gaming toetsenbord gericht op stijl en comfort. Dit Prodigy toetsenbord is morsbestendig, hierdoor is een glas drinken omstoten tijdens het gamen niet meer dan een plakkerig probleempje. De anti ghosting technologie zorgt ervoor dat er tot 10 toetsaanslagen tegelijk registreren. De 16,8 miljoen kleuren van dit toetsenbord zijn via de Logitech software volledig naar wens in te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een regenboogpatroon of laat alleen WSAD en andere belangrijke toetsen oplichten terwijl je gamet. Kan je tegenstander niet tegen zijn verlies? Met de multimediatoetsen pas je het volume aan of mute je het geluid helemaal. Dankzij de ingebouwde polssteun rusten je handen ook bij lange speelsessies ontspannen en comfortabel op het toetsenbord.
Let op! dit toetsenbord heeft een grote enter toets én een grote shift toets

Lees meer
Bekijk
(8.8/10)
Logitech G G413 TKL SE Mechanisch Gaming Toetsenbord Zwart

De Logitech G G413 TKL SE Mechanisch Gaming Toetsenbord Zwart met aluminium afwerking neem je mee naar een LAN party of toernooi. Het Ten Key Less ontwerp maakt dit toetsenbord compacter en lichter in gewicht. De aluminium afdekplaat is gemaakt van geborsteld aluminium. Hierdoor kan het toetsenbord tegen een stootje en past hij bij jouw high-tech battle station. De stille maar gevoelige Romer G switches zorgen voor goede reactiesnelheden in stressvolle multiplayer situaties. Het design is minimalistisch: je bedient je overwinningsmuziek en de verlichting van het toetsenbord via de secundaire Fn toetsen.

Lees meer
Bekijk
(8.8/10)
Logitech G G413 SE Mechanisch Gaming Toetsenbord Zwart

De Logitech G G413 SE Mechanisch Gaming Toetsenbord Zwart met aluminium afwerking is gericht op gamers die op zoek zijn naar kwaliteit. De aluminium afdekplaat is gemaakt van geborsteld aluminium. Hierdoor kan het toetsenbord tegen een stootje en past hij bij jouw high-tech battle station. De stille maar gevoelige Romer G switches zorgen voor goede reactiesnelheden in stressvolle multiplayer situaties. Het design is minimalistisch: je bedient je overwinningsmuziek en de verlichting van het toetsenbord via de secundaire Fn toetsen.

Lees meer
Bekijk

Responsieve mechanische switches op logitech toetsenborden

Logitech staat bekend om zijn hoogwaardige mechanische switches op hun mechanische toetsenborden die zorgen voor een uitzonderlijk responsieve en nauwkeurige typervaring. Met verschillende varianten, zoals de GX Blue, GX Brown en GX Red switches, kun je het toetsenbord kiezen dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren en speelstijl. De GX Blue switches bieden bijvoorbeeld een tastbare klik en hoorbare feedback, terwijl de GX Brown switches een soepelere en stillere ervaring bieden. De GX Red switches zijn lineair en zorgen voor een vlotte toetsaanslag. Wat je speelstijl ook is, Logitech gaming toetsenborden hebben de juiste switches voor jou.

 

Toetsenborden met gepersonaliseerde verlichting

Naast hun indrukwekkende prestaties bieden Logitech gaming toetsenborden ook aantrekkelijke verlichtingsopties. Met Logitech's RGB-verlichting kun je jouw toetsenbord aanpassen met een breed scala aan kleuren en effecten. Je kunt zelfs de verlichting synchroniseren met andere Logitech RGB-apparaten om een meeslepende en opvallende gaming-omgeving te creëren. Met de Logitech G HUB-software heb je volledige controle over de verlichtingsinstellingen, waardoor je jouw toetsenbord kunt personaliseren en aanpassen aan jouw smaak en stijl.

 

Logitech's geavanceerde gaming-functies

Logitech gaming toetsenborden zijn uitgerust met geavanceerde functies die speciaal zijn ontworpen om jouw gaming-prestaties te verbeteren. Met programmeerbare macrotoetsen kun je complexe commando's en combinaties met één druk op de knop uitvoeren, waardoor je een concurrentievoordeel krijgt. Bovendien bieden veel Logitech toetsenborden een speciale gaming-modus, waarmee je ongewenste toetsaanslagen tijdens het gamen kunt uitschakelen om te voorkomen dat je per ongeluk het spel verlaat. Deze functies stellen je in staat om je volledig te concentreren op het spel en je beste prestaties te leveren.

 

Comfort en duurzaamheid in toetsenborden

Logitech gaming toetsenborden zijn niet alleen ontworpen met prestaties in gedachten, maar ook met comfort en duurzaamheid. De toetsenborden zijn ergonomisch gevormd en bieden een comfortabele typervaring, zelfs tijdens lange gamesessies. Daarnaast zijn ze gebouwd met hoogwaardige materialen die langdurig gebruik en intensief gamen kunnen weerstaan. Met Logitech gaming toetsenborden kun je rekenen op een betrouwbare en duurzame metgezel voor al jouw gaming-avonturen.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl