Razer toetsenborden

Als je op zoek bent naar een toetsenbord dat is ontworpen met gamers in gedachten, dan is Razer de juiste keuze voor jou. Met geavanceerde technologie, duurzaamheid en ergonomisch design bieden Razer gaming toetsenborden alles wat je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te brengen.

(9.3/10)
Razer Tartarus Pro Chroma Gaming Keypad

Met de Razer Tartarus Pro Chroma Gaming Keypad maak je snel lange macro's en stel je zelf in hoe je gamet. Zo heeft de Tartarus Pro 32 programmeerbare knoppen, zodat je genoeg ruimte hebt om je belangrijkste koppelingen snel te bereiken. Stel ook de hoogte van het actuatiepunt in van de analoge optische switches van de toetsen. Daardoor reageer je sneller in-game. Ook doet je duim meer dan alleen dan de spatiebalk bedienen, want met extra duimknoppen, een 8-richtings joystick en een scrollwiel navigeer je gemakkelijker door menuutjes. Het ontwerp van deze gamepad is gevormd naar je hand en heeft een ingebouwde polssteun met 2 standen, zodat hij voor grote en kleine handen geschikt is.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Razer Huntsman Mini Gaming Toetsenbord (Optisch Rood) Zwart QWERTY

Reageer als eerste tijdens een potje Fortnite met de Razer Huntsman Mini op je bureau. Dit compacte gaming toetsenbord is ondanks zijn kleine formaat een volwaardig toetsenbord. Het kleine formaat maakt het ook makkelijk het toetsenbord mee te nemen naar een LAN party bijvoorbeeld. Op stevigheid lever je niet in, want de bodemplaat is van aluminium en daarom is de Huntsman bestand tegen een stootje. Deze Razer heeft optisch rode switches, die je toetsaanslagen vrijwel meteen registreren via een lichtsignaal. Bovendien hebben de rode switches alsnog een voel en hoorbare klik. Uiteraard heeft deze Huntsman ingebouwde RGB verlichting, die je zelf instelt met behulp van de Razer Synapse software.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Razer Huntsman Mini Gaming Toetsenbord (Optisch Rood) Mercury QWERTY

Reageer als eerste tijdens een potje Fortnite met de Razer Huntsman Mini op je bureau. Dit compacte gaming toetsenbord is ondanks zijn kleine formaat een volwaardig toetsenbord. Het kleine formaat maakt het ook makkelijk het toetsenbord mee te nemen naar een LAN party bijvoorbeeld. Op stevigheid lever je niet in, want de bodemplaat is van aluminium en daarom is de Huntsman bestand tegen een stootje. Deze Razer heeft optisch rode switches, die je toetsaanslagen vrijwel meteen registreren via een lichtsignaal. In tegenstelling tot de paarse switches hebben de rode geen harde klik. Uiteraard heeft deze Huntsman ingebouwde RGB verlichting, die je zelf instelt met behulp van de Razer Synapse software.

Lees meer
Bekijk
(9.2/10)
Razer Ornata V2

Het Razer Ornata V2 Gaming Toetsenbord is een kleurrijk gaming toetsenbord voor spelers die zoeken naar de gevoeligheid van mechanische toetsen zonder de bijbehorende herrie. De Ornata V2 heeft namelijk half-mechanische toetsen, dit houdt in dat de mechanische switch op een membraan is geplaatst. Zo zijn de toetsen gevoeliger dan een membraantoetsenbord zonder het geluid dat mechanische toetsen maken. De toetsen zijn de helft lager dan normaal, hierdoor reageer je sneller en hoef je de toetsen minder ver in te drukken. Stel de verlichting van het toetsenbord naar wens in: van ademende patronen tot specifieke oplichtende toetsen bij specifieke games, met de Razer Synapse 2.0 software heb je 16,8 miljoen kleuren om uit te kiezen. De meegeleverde ergonomische polssteun voorkomt RSI en laat je urenlang comfortabel doorspelen.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless Gaming Toetsenbord Qwerty

Reageer sneller dan je tegenstander met de Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless Gaming Toetsenbord Qwerty. Dit draadloze gaming toetsenbord heeft optische low-profile switches, wat ervoor zorgt dat jij nauwkeurig en stil kan gamen. Sluit dit toetsenbord makkelijk aan via de Hyperspeed usb dongel of via bluetooth 5.0. Dit toetsenbord heeft multi-device support waardoor je ook een muis kan aansluiten op dezelfde dongel als het toetsenbord. Dat scheelt weer een poort op je pc of laptop. Gebruik je de Razer Deathstalker V2 Pro ook op andere apparaten? Switch dan tussen de apparaten via dedicated knoppen op de zijkant toetsenbord. Ook pas je snel het volume en helderheid aan via de multifunctionele draaiknop. Dit gaming toetsenbord heeft geen numeriek pad, waardoor deze compacter is en op elk bureau past. Game tot wel 50 uur zonder opladen en stel zelf de RGB lichtzone in via de Razer Synapse software. Maak een ware regenboog van je setup met 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Razer Deathstalker V2 Pro

Met de Razer Deathstalker V2 Pro Gaming Toetsenbord Qwerty maak je jouw game setup compleet. Dit draadloze gaming toetsenbord heeft optische low-profile switches, wat ervoor zorgt dat jij nauwkeurig en stil kan gamen. Sluit dit toetsenbord makkelijk aan via de Hyperspeed usb dongel of via bluetooth 5.0. Dit toetsenbord heeft multi-device support waardoor je ook een muis kan aansluiten op dezelfde dongel als het toetsenbord. Gebruik je de Razer Deathstalker V2 Pro ook op andere apparaten? Switch dan tussen de apparaten via dedicated knoppen op de zijkant toetsenbord. Dat scheelt weer een poort op je pc of laptop. Ook pas je snel het volume en helderheid aan via de multifunctionele draaiknop. Game tot wel 40 uur zonder opladen en stel zelf de RGB lichtzone in via de Razer Synapse software. Maak een ware regenboog van je setup met 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
(8.1/10)
Razer BlackWidow V3 Pro Gaming Toetsenbord Green Switch QWERTY

Het Razer BlackWidow V3 Pro Gaming Toetsenbord Green Switch QWERTY combineert typcomfort met een minimalistisch ontwerp en uitstekende mechanische switches. De V3 Pro is draadloos via Razer HyperSpeed, zodat je geen kabels op je bureau hebt lopen van je toetsenbord. Dankzij de ingebouwde polssteun rust je jouw polsen zowel tijdens het spelen als het typen van lange teksten een in een stabiele positie. Combineer dit met de gevoelige groene mechanische Razer Switches en je gaat ontspannen met je reflexen je game in. Met de handige ingebouwde multimediaknoppen en fysieke volume slider heb je makkelijke toegang tot je muziek en in-game audio terwijl je speelt. Ook koppel je eenvoudig een hele Chroma lichtshow, die je allemaal bewaart op het interne geheugen van de BlackWidow V3 Pro.

Lees meer
Bekijk
(8.1/10)
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Gaming Toetsenbord Green Switch QWERTY

Speel competitieve games door de snel reagerende groene switches van het Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Gaming Toetsenbord Green Switch. Door de duidelijke klik die je voelt bij het indrukken van de toets, weet je namelijk precies wanneer het toetsenbord jouw actie registreert. Zo weet je zeker dat je de 1 vs 1 duels wint in een game als Call of Duty. Ook neem je het toetsenbord gemakkelijker mee naar een LAN party door het compacte tenkeyless ontwerp. Alle toetsen van de Razer BlackWidow stel je apart in. Bepaal bijvoorbeeld welke toetsen je gebruikt om te healen of te herladen. Heb je jouw speel profiel gevonden? Sla de instellingen van de toetsen op het hybride geheugen op. Wanneer je dan op een toernooi het toetsenbord aansluit, heb je direct al jouw instellingen op orde.

Lees meer
Bekijk

Mechanische precisie van razer toetsenborden

Razer staat bekend om zijn hoogwaardige mechanische toetsenborden, die zorgen voor een ongeëvenaarde type-ervaring. Met verschillende soorten mechanische schakelaars, zoals de Razer Green, Razer Orange en Razer Yellow, kun je kiezen voor een toetsenbord dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren. De Razer Green schakelaars bieden een voelbare klik en hoorbare feedback, terwijl de Razer Orange schakelaars een soepeler en stiller gevoel geven. De Razer Yellow schakelaars zijn ideaal voor snelle actiespellen, met een lineair ontwerp voor snelheid en responsiviteit. Welke schakelaar je ook kiest, je kunt rekenen op de ultieme precisie en responsiviteit tijdens het gamen.

 

Razer's opvallende design

Naast hun indrukwekkende prestaties hebben Razer gaming toetsenborden ook een opvallend design dat zeker de aandacht zal trekken. Met een strakke en futuristische uitstraling zijn deze toetsenborden niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bovendien bieden veel Razer toetsenborden programmeerbare RGB-verlichting, waarmee je jouw toetsenbord kunt personaliseren met een schitterend spectrum van kleuren en lichteffecten. Creëer je eigen unieke gaming-sfeer en geniet van een meeslepende visuele ervaring tijdens het gamen.

 

Intuïtieve functionaliteiten van de razer toetsenborden

Razer gaming toetsenborden zijn voorzien van handige en intuïtieve functionaliteiten die jouw gaming-ervaring naar een hoger niveau tillen. Met programmeerbare macrotoetsen kun je complexe commando's en snelkoppelingen met gemak toewijzen, waardoor je sneller kunt reageren en je concurrentie een stap voor kunt blijven. Daarnaast hebben veel Razer toetsenborden een ingebouwde polssteun, wat zorgt voor een comfortabele houding tijdens lange speelsessies en helpt bij het verminderen van vermoeidheid.

 

Volledige aanpasbaarheid met Razer Synapse

Razer staat bekend om zijn toewijding aan aanpasbaarheid, en dit geldt ook voor hun gaming toetsenborden. Met behulp van de Razer Synapse-software kun je jouw toetsenbord naar wens aanpassen. Pas niet alleen de verlichting en macro's aan, maar stel ook andere instellingen in, zoals de gevoeligheid van de toetsen, de polling rate en de gaming-modus. Met Razer toetsenborden heb je de volledige controle over jouw gaming-setup.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl