Razer toetsenborden

Als je op zoek bent naar een toetsenbord dat is ontworpen met gamers in gedachten, dan is Razer de juiste keuze voor jou. Met geavanceerde technologie, duurzaamheid en ergonomisch design bieden Razer gaming toetsenborden alles wat je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te brengen.

(10/10)
Razer Huntsman Mini Gaming Toetsenbord (Optisch Rood) Mercury QWERTY

Reageer als eerste tijdens een potje Fortnite met de Razer Huntsman Mini op je bureau. Dit compacte gaming toetsenbord is ondanks zijn kleine formaat een volwaardig toetsenbord. Het kleine formaat maakt het ook makkelijk het toetsenbord mee te nemen naar een LAN party bijvoorbeeld. Op stevigheid lever je niet in, want de bodemplaat is van aluminium en daarom is de Huntsman bestand tegen een stootje. Deze Razer heeft optisch rode switches, die je toetsaanslagen vrijwel meteen registreren via een lichtsignaal. In tegenstelling tot de paarse switches hebben de rode geen harde klik. Uiteraard heeft deze Huntsman ingebouwde RGB verlichting, die je zelf instelt met behulp van de Razer Synapse software.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Razer BlackWidow V4 Pro Qwerty - Yellow Switch

Voel de feedback met elke toetsaanslag met de Razer BlackWidow V4 Pro. Dit bedrade gaming toetsenbord heeft gele, mechanische switches. Dit wordt ook wel een lineaire switch genoemd en hierdoor wordt je niet afgeleid door een luide klik tijdens het gamen. Ideaal voor MMO en actie games. Met de Razer Command Dial verander je verschillende dingen met één draai aan de knop. Zo wissel je tussen verschillende apps en tabbladen of stel je de helderheid van je gaming toetsenbord in. Verder stel je de 8 extra macro toetsen in hoe jij wilt. Zo gebruik je met één druk op de knop de juiste aanval in je game. Dit gaming toetsenbord heeft RGB verlichting per toets, waardoor je de verlichting volledig personaliseert. Verander de RGB verlichting via de Razer Synapse software en kies tussen 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Razer BlackWidow V4 Pro Qwerty - Green Switch

Voel de feedback met elke toetsaanslag met de Razer BlackWidow V4 Pro. Dit bedrade gaming toetsenbord heeft groene, mechanische switches. Dit wordt ook wel clicky genoemd en hierdoor hoor en voel je de feedback wanneer je een toets indrukt. Ideaal voor strategische games en dagelijks gebruik. Met de Razer Command Dial verander je verschillende dingen met één draai aan de knop. Zo wissel je tussen verschillende apps en tabbladen of stel je de helderheid van je gaming toetsenbord in. Verder stel je de 8 extra macro toetsen in hoe jij wilt. Zo gebruik je met één druk op de knop de juiste aanval in je game. Dit gaming toetsenbord heeft RGB verlichting per toets, waardoor je de verlichting volledig personaliseert. Verander de RGB verlichting via de Razer Synapse software en kies tussen 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
Razer Tartarus Pro Chroma Gaming Keypad

Met de Razer Tartarus Pro Chroma Gaming Keypad maak je snel lange macro's en stel je zelf in hoe je gamet. Zo heeft de Tartarus Pro 32 programmeerbare knoppen, zodat je genoeg ruimte hebt om je belangrijkste koppelingen snel te bereiken. Stel ook de hoogte van het actuatiepunt in van de analoge optische switches van de toetsen. Daardoor reageer je sneller in-game. Ook doet je duim meer dan alleen dan de spatiebalk bedienen, want met extra duimknoppen, een 8-richtings joystick en een scrollwiel navigeer je gemakkelijker door menuutjes. Het ontwerp van deze gamepad is gevormd naar je hand en heeft een ingebouwde polssteun met 2 standen, zodat hij voor grote en kleine handen geschikt is.

Lees meer
Bekijk
(8.7/10)
Razer Ornata V3 X

Laat je niet afleiden door je toetsgeluiden tijdens het gamen met de Razer Ornata V3 X Low Profile Gaming Toetsenbord Qwerty. Dit toetsenbord heeft stille membraan toetsen, wat ervoor zorgt dat jij nauwkeurig en stil kan gamen. Door de stevige constructie van de Razer Ornata V3 X is dit toetsenbord morsbestendig en ideaal voor intense gamesessies. De magnetische armsteun sluit naadloos aan je gaming toetsenbord en game je ook nog eens ergonomisch. Stel zelf de RGB lichtzone in via de Razer Synapse software en kies tussen 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
Razer Ornata V3 TKL Gaming Toetsenbord Qwerty

Game comfortabel en ergonomisch met het Razer Ornata V3 TKL Gaming Toetsenbord. Dit toetsenbord heeft lage Razer Mecha membraan toetsen, wat ervoor zorgt dat jij comfortabel en nauwkeurig gamet. Bedien makkelijk je volume via de dedicated mediaknoppen op je gaming toetsenbord. De magnetische armsteun sluit naadloos aan je gaming toetsenbord. Zo game je ook nog eens ergonomisch. Dit is een tenkeyless gaming toetsenbord. Hierdoor staat je muis dichter bij je toetsenbord, wat handig is voor gamers. Stel zelf de 10 RGB lichtzones in via de Razer Synapse software en kies tussen 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
Razer Huntsman V3 Pro TKL Gaming Toetsenbord Qwerty

Speel je games altijd met nauwkeurige toetsaanslagen met het Razer Huntsman V3 Pro TKL Gaming Toetsenbord. Dit gaming toetsenbord heeft Razer Gen-2 optische toetsen, wat ervoor zorgt dat jij comfortabel en nauwkeurig gamet. Met een instelbaar actuatiepunt tussen de 0,1 en 4 millimeter stel jij zelf in wanneer jouw toets registreert. Bedien je volume via de dedicated media knoppen op je gaming toetsenbord en bekijk welke instellingen je hebt via het led paneel. De magnetische armsteun sluit naadloos aan op je gaming toetsenbord. Zo game je ook nog eens ergonomisch. Dit is een tenkeyless gaming toetsenbord. Hierdoor staat je muis dichter bij je toetsenbord, wat handig is voor gamers. Stel zelf de 10 RGB lichtzones in via de Razer Synapse software en kies tussen 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
Razer Huntsman V3 Pro Mini Gaming Toetsenbord Qwerty

Speel je games altijd met nauwkeurige toetsaanslagen met het Razer Huntsman V3 Pro Mini Gaming Toetsenbord. Dit gaming toetsenbord heeft Razer Gen-2 optische toetsen, wat ervoor zorgt dat jij comfortabel en nauwkeurig gamet. Met een instelbaar actuatiepunt tussen de 0,1 en 4 millimeter stel jij zelf in wanneer jouw toets registreert. Dit is een mini gaming toetsenbord. Hierdoor neem je hem makkelijk mee naar vrienden. Stel zelf de 10 RGB lichtzones in via de Razer Synapse software en kies tussen 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
Razer Huntsman V3 Pro Gaming Toetsenbord Qwerty

Speel je games altijd met nauwkeurige toetsaanslagen met het Razer Huntsman V3 Pro Gaming Toetsenbord. Dit gaming toetsenbord heeft Razer Gen-2 optische toetsen, wat ervoor zorgt dat jij comfortabel en nauwkeurig gamet. Met een instelbaar actuatiepunt tussen de 0,1 en 4 millimeter stel jij zelf in wanneer jouw toets registreert. Bedien je volume via de dedicated media knoppen op je gaming toetsenbord en bekijk welke instellingen je hebt via het led paneel. De magnetische armsteun sluit naadloos aan op je gaming toetsenbord. Zo game je ook nog eens ergonomisch. Dit is een volledig gaming toetsenbord met numeriek blok. Hierdoor gebruik je jouw gaming toetsenbord ook voor normale zaken. Stel zelf de 10 RGB lichtzones in via de Razer Synapse software en kies tussen 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk
Razer Ornata V3

Game comfortabel en ergonomisch met de Razer Ornata V3 Gaming Toetsenbord Qwerty. Dit toetsenbord heeft lage Razer Mecha membraan toetsen, wat ervoor zorgt dat jij comfortabel en nauwkeurig kan gamen. Bedien makkelijk je volume via de dedicated mediaknoppen op je gaming toetsenbord. De magnetische armsteun sluit naadloos aan je gaming toetsenbord en game je ook nog eens ergonomisch. Stel zelf de 10 RGB lichtzones in via de Razer Synapse software en kies tussen 16,8 miljoen kleuren.

Lees meer
Bekijk

Mechanische precisie van razer toetsenborden

Razer staat bekend om zijn hoogwaardige mechanische toetsenborden, die zorgen voor een ongeëvenaarde type-ervaring. Met verschillende soorten mechanische schakelaars, zoals de Razer Green, Razer Orange en Razer Yellow, kun je kiezen voor een toetsenbord dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren. De Razer Green schakelaars bieden een voelbare klik en hoorbare feedback, terwijl de Razer Orange schakelaars een soepeler en stiller gevoel geven. De Razer Yellow schakelaars zijn ideaal voor snelle actiespellen, met een lineair ontwerp voor snelheid en responsiviteit. Welke schakelaar je ook kiest, je kunt rekenen op de ultieme precisie en responsiviteit tijdens het gamen.

 

Razer's opvallende design

Naast hun indrukwekkende prestaties hebben Razer gaming toetsenborden ook een opvallend design dat zeker de aandacht zal trekken. Met een strakke en futuristische uitstraling zijn deze toetsenborden niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bovendien bieden veel Razer toetsenborden programmeerbare RGB-verlichting, waarmee je jouw toetsenbord kunt personaliseren met een schitterend spectrum van kleuren en lichteffecten. Creëer je eigen unieke gaming-sfeer en geniet van een meeslepende visuele ervaring tijdens het gamen.

 

Intuïtieve functionaliteiten van de razer toetsenborden

Razer gaming toetsenborden zijn voorzien van handige en intuïtieve functionaliteiten die jouw gaming-ervaring naar een hoger niveau tillen. Met programmeerbare macrotoetsen kun je complexe commando's en snelkoppelingen met gemak toewijzen, waardoor je sneller kunt reageren en je concurrentie een stap voor kunt blijven. Daarnaast hebben veel Razer toetsenborden een ingebouwde polssteun, wat zorgt voor een comfortabele houding tijdens lange speelsessies en helpt bij het verminderen van vermoeidheid.

 

Volledige aanpasbaarheid met Razer Synapse

Razer staat bekend om zijn toewijding aan aanpasbaarheid, en dit geldt ook voor hun gaming toetsenborden. Met behulp van de Razer Synapse-software kun je jouw toetsenbord naar wens aanpassen. Pas niet alleen de verlichting en macro's aan, maar stel ook andere instellingen in, zoals de gevoeligheid van de toetsen, de polling rate en de gaming-modus. Met Razer toetsenborden heb je de volledige controle over jouw gaming-setup.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl