Corsair gaming muizen

Wij durven te stellen dat vrijwel iedere gamer bekend is met de gaming gear van Corsair. Het bekende logo van de zeilen pronkt al in vele gaming setups sinds de oprichting in 1994. Dit Amerikaanse bedrijf is gevestigd Fremont, Californië en mag zich één van de marktleiders in de gaming wereld noemen. Naast gaming muizen zijn zij vooral bekend om hun kwaliteit gaming toetsenborden.

Het laatste merk dat wij willen uitlichten is zeker niet de minste uit het rijtje. Corsair maakt gaming muizen van hoge kwaliteit en zijn in alles gericht op te wensen van gamers. Dit maakt het vaak minder geschikt voor gamers die de muis ook veel zullen gaan gebruiken voor werk. Maar wil jij een gaming muis met veel knoppen die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen? Dan zit je bij Corsair goed.

De gaming muizen zijn comfortabel voor langdurige gaming sessies. Door de muizen uitvoerig te testen en te luisteren naar de gaming community worden de muizen helemaal geoptimaliseerd voor gamers. De comfort gaat echter niet ten koste van de bouwkwaliteit. Zo heeft de Corsair M65 RGB bijvoorbeeld een behuizing gemaakt van aluminium, wat het een zeer stevig gevoel geeft.

(10/10)
Corsair Nightsabre Wireless RGB Gaming Muis

Game comfortabel met de Corsair Nightsabre Wireless RGB Gaming Muis. Deze draadloze gaming muis heeft een optische sensor en een dpi tot 26.000. Hierdoor schuif je snel over je bureau heen in snelle games zoals League of Legends en verander je de dpi makkelijk als je Sims 4 of Stardew Valley speelt. Met 11 knoppen koppel je al je snelkoppelingen aan een aparte knop. Zo reageer jij nog sneller in een game. Je sluit deze gaming muis makkelijk aan via bluetooth, usb dongel of usb kabel. Gebruik je de muis via bluetooth? Dan heb je tot wel 65 uur aan gameplezier zonder opladen. De RGB verlichting op de Nightsabre Wireless pas je makkelijk aan via Corsair iCue software. Kies tussen 16,8 miljoen kleuren en maak een ware regenboog van je setup.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Corsair Katar Elite Wireless Gaming Muis

Maak je setup compleet met de Corsair Katar Elite Wireless Gaming Muis. Deze lichte, draadloze gaming muis heeft een optische sensor en een dpi tot 26.000. Hierdoor schuif je snel over je bureau heen in snelle games zoals League of Legends en verander je de dpi makkelijk als je Sims 4 of Stardew Valley speelt. Deze muis heeft Corsair Quickstrike knoppen, waarmee je muisklik altijd gelijk registreert zonder vertraging. Je sluit deze gaming muis makkelijk aan via bluetooth, usb dongel of usb kabel. Gebruik je de muis via bluetooth? Dan heb je tot wel 110 uur aan gameplezier zonder opladen. De RGB verlichting op de Katar Elite Wireless pas je makkelijk aan via Corsair iCue software. Kies tussen 16,8 miljoen kleuren en maak een ware regenboog van je setup.

Lees meer
Bekijk
(9.2/10)
Corsair Ironclaw RGB

Met de Corsair Ironclaw RGB Gaming Muis richt Corsair zich op de FPS en MOBA spelers met grotere handen en/of een voorkeur voor palm grip. Met een lengte van 13 centimeter, een gewicht van 105 gram en een brede 'kont' ligt de muis dan ook lekker in de hand als je met palm grip en een lagere dpi speelt. Met een custom PixArt PMW3391 sensor ligt het missen van een headshot helemaal bij jou, maar gelukkig pas je de dpi via de software tot op 1 dpi nauwkeurig af. De Omron switches zorgen niet alleen voor een fijn klikgevoel, maar garanderen ook dat elke klik jouw skillshot of schot op je tegenstanders af laat suizen. Allemaal raak, uiteraard, want de rubberen afwerking zorgt voor extra grip bij snelle bewegingen.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Corsair M65 RGB Ultra

Zet de Corsair M65 RGB Ultra Gaming Muis onder je palm en klim naar de top van de ranglijsten. De optische sensor heeft een instelbare dpi tot 26.000, zodat je de exact gewenste stand vindt. De Omron switches en Axon verwerkingstechnologie versturen de acties 8 keer sneller dan bij andere muizen. Hierdoor reageert de M65 sneller dan normaal en pak jij je tegenstanders nog voor ze om zijn gedraaid. Met de inbegrepen gewichtjes pas je naast het gewicht ook het zwaartepunt aan voor nauwkeurige bewegingen. Het gewicht pas je aan van 97 gram op het lichtste punt tot 115 gram op het zwaarste punt. Stel de RGB verlichting in met de iCUE software van Corsair. Zo game jij in stijl.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Corsair M55 RGB Pro

Met de Corsair Gaming M55 RGB Pro Gaming Muis onder je palm ben je aan de winnende hand. De optische sensor heeft een dpi die instelbaar is tot 12.400, waarmee je de gevoeligheid van de muis aanpast. Ongeacht wat je speelstijl is, met zo'n grote dpi range is de cursorsnelheid voor jou te optimaliseren. De Omron switches registreren jouw muisklikken scherp en geven goede feedback. Stel macro's in en wijs alle 8 knoppen een eigen functie toe. Ook stel je de RGB verlichting in met de iCUE software van Corsair. Zo game jij in stijl.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
Corsair M65 RGB Ultra Wireless

Zet de Corsair M65 RGB Ultra Wireless Gaming Muis onder je palm en klim naar de top van de ranglijsten. De optische sensor heeft een instelbare dpi tot 26.000, zodat je de exact gewenste stand vindt. De Omron switches en Axon verwerkingstechnologie versturen de acties 8 keer sneller dan bij andere muizen. Hierdoor reageert de M65 sneller dan normaal en pak jij je tegenstanders nog voor ze om zijn gedraaid. Met de inbegrepen gewichtjes pas je naast het gewicht ook het zwaartepunt aan voor nauwkeurige bewegingen. Het gewicht pas je aan van 110 gram op het lichtste punt tot 128 gram op het zwaarste punt. Met een batterijduur van 120 uur houd je meerdere marathons voor de muis aan de kabel moet. Stel de RGB verlichting in met de iCUE software van Corsair. Zo game jij in stijl.

Lees meer
Bekijk
(8.9/10)
Corsair Darkstar Wireless RGB MMO Gaming Muis

Heb al je knoppen bij de hand met de Corsair Darkstar Wireless RGB MMO Gaming Muis. Deze gaming muis heeft een optische sensor en een dpi tot 26.000. Hierdoor schuif je snel over je bureau heen in snelle games zoals World of Warcraft en verander je de dpi makkelijk als je Sims 4 of Stardew Valley speelt. Met 13 extra knoppen koppel je al je snelkoppelingen aan een aparte knop. Zo reageer jij nog sneller in een game. Je sluit deze gaming muis makkelijk aan via bluetooth, usb dongel of usb kabel. Gebruik je de muis via bluetooth? Dan heb je tot wel 80 uur aan gameplezier zonder opladen. De RGB verlichting op de Darkstar Wireless pas je makkelijk aan via Corsair iCue software. Kies tussen 16,8 miljoen kleuren en maak een ware regenboog van je setup.

Lees meer
Bekijk
(8.9/10)
Corsair Sabre RGB Pro Wireless

Met de Corsair Sabre RGB Pro Wireless Gaming Muis ga je draadloos de strijd aan in de online lobby's. De Slipstream technologie zorgt voor een reactietijd van slechts 1 milliseconde, waardoor je geen vertragingen ervaart. Stel zelf de nauwkeurigheid van de muis in door het aantal dpi aan te passen. Kies zelf een waarde tussen de 100 en 26.000 dpi voor de beste persoonlijke ervaring. De Quickstrike knoppen op de muis zorgen voor een snelle respons, waardoor je meteen het resultaat krijgt wat je wenst. Tijd voor een marathon? Geen zorgen. De batterijduur van de Sabre ligt op 90 uur, waardoor je de focus gemakkelijk bij de game houdt. Daarnaast heb je ook geen last van een stroeve ondergrond door de glijpads. Deze maken de soepelste bewegingen mogelijk en zijn vervangbaar wanneer deze beginnen te slijten. Als echte gaming muis heeft deze Corsair ook RGB verlichting, die je zelf instelt zodat deze bij de rest van je setup past.

Lees meer
Bekijk
(8.8/10)
Corsair Harpoon RGB Pro

De Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis is het bedrade broertje van de op FPS gamers gerichte Harpoon RGB Wireless. Met de rubberen zijgrepen en relatief bolle vorm is de muis gericht op FPS fanaten. Ook heeft de muis een instelbaar dpi tot 12.000 dpi en zorgen de mechanische omron switches onder de muisknoppen dat elke klik fijn aanvoelt en zich onmiddellijk vertaalt naar actie in je games. De switches gaan tot wel 20 miljoen kliks mee, zodat je voorlopig vooruit gaat met de muis. Met 3 extra knoppen op de Harpoon heb je extra opties onder de duim tijdens het gamen. Je stelt de knoppen op de muis naar wens in via de iCue software van Corsair.

Lees meer
Bekijk
(8.8/10)
Corsair Harpoon RGB Wireless

De Harpoon RGB Wireless Gaming Muis is het draadloze broertje van de op FPS gamers gerichte Harpoon RGB. Met 99 gram is de Harpoon RGB Wireless relatief voor een draadloze muis, terwijl de muis het tot 60 uur volhoudt op een enkele lading en met een verbinding van 1 ms. Met de rubberen zijgrepen en relatief bolle vorm is de muis gericht op FPS fanaten met een voorkeur voor de claw grip speelstijl. Ook heeft de muis een instelbaar dpi tot 10.000 dpi en zorgen de mechanische omron switches onder de muisknoppen dat elke klik fijn aanvoelt en zich onmiddellijk vertaalt naar actie in je games. Toch een lege accu? Met de meegeleverde kabel speel je ook bedraad door.

Lees meer
Bekijk
(8.5/10)
Corsair Scimitar Elite Wireless Gaming Muis

Heb al je knoppen bij de hand met de Corsair Scimitar Elite Wireless Gaming Muis. Deze gaming muis heeft een optische sensor en een dpi tot 26.000. Hierdoor schuif je snel over je bureau heen in snelle games zoals League of Legends en verander je de dpi makkelijk als je Sims 4 of Stardew Valley speelt. Met 16 extra knoppen koppel je al je snelkoppelingen aan een aparte knop. Zo reageer jij nog sneller in een game. Je sluit deze gaming muis makkelijk aan via bluetooth, usb dongel of usb kabel. Gebruik je de muis via bluetooth? Dan heb je tot wel 80 uur aan gameplezier zonder opladen. De RGB verlichting op de Scimitar Elige Wireless pas je makkelijk aan via Corsair iCue software. Kies tussen 16,8 miljoen kleuren en maak een ware regenboog van je setup.

Lees meer
Bekijk
(8.5/10)
Corsair Scimitar Elite RGB

Met de Corsair Scimitar Elite RGB Gaming Muis gaat Corsair een stukje verder dan andere MMO muizen. Deze muis gaat om comfort en precisie. Stel de snelheid van de cursor in tussen de 1 en 18.000 dpi. Zo registreert de optische sensor de kleinste bewegingen die jij maakt. Voor comfort is er het Key Slider-systeem, waarmee je het zijpaneel met 12 knoppen tot 8 mm naar voren of naar achteren laat schuiven. Hierdoor zijn alle knoppen makkelijk te bereiken, ook als je grotere handen hebt. Daarnaast zijn de zijknoppen mechanisch en zijn 2 van de 4 rijen bedekt met reliëf, zodat je ook 'blind' precies voelt welke knoppen je onder de duim hebt. De muis sluit zich helemaal aan bij je battlestation, want je laat de 4 verlichtingszones apart in een van de 16,8 miljoen kleuren oplichten.

Lees meer
Bekijk
Corsair M75 Air Wireless Gaming Muis

Speel alle games met de comfortabele Corsair M75 Air Wireless Gaming Muis. Deze lichte, draadloze gaming muis heeft een optische sensor en een dpi tot 26.000. Hierdoor schuif je snel over je bureau heen in snelle games zoals League of Legends. Verander je de dpi makkelijk als je Sims 4 of Stardew Valley speelt. Met de 2 extra duimknoppen reageer je nog sneller in-game. Je sluit deze gaming muis makkelijk aan via bluetooth, usb dongel of usb kabel. Gebruik je de muis via bluetooth? Dan heb je tot wel 100 uur aan gameplezier zonder opladen. Via de Corsair iCue software pas je ook de instellingen van de gaming muis aan.

Lees meer
Bekijk

Corsair Harpoon RGB Pro - Lichtgewicht en Wendbaar

Als je op zoek bent naar een lichtgewicht en wendbare gaming muis, dan is de Corsair Harpoon RGB Pro een uitstekende keuze. Met zijn gewicht van slechts 85 gram en een geavanceerde optische sensor biedt de Harpoon RGB Pro snelle en nauwkeurige tracking. Het compacte ontwerp en de duurzame constructie maken deze muis perfect voor gamers die graag snelle bewegingen maken.

 

Corsair M65 RGB Elite - Duurzaamheid en Precisie

De Corsair M65 RGB Elite is een gaming muis die bekend staat om zijn duurzaamheid en precisie. Met een geavanceerde optische sensor en programmeerbare knoppen kun je je gaming prestaties naar een hoger niveau tillen. Het verstelbare gewichtssysteem en het ergonomische ontwerp zorgen ervoor dat je comfortabel kunt blijven gamen, zelfs tijdens lange speelsessies.

 

Corsair Nightsword RGB - Aanpasbaarheid en Ergonomie

De Corsair Nightsword RGB biedt een unieke combinatie van aanpasbaarheid en ergonomie. Met zijn uitwisselbare zijgrepen en een geavanceerde optische sensor kun je de muis volledig aanpassen aan jouw handgrootte en speelstijl. Daarnaast biedt de Nightsword RGB programmeerbare knoppen en verstelbare gewichtsverdeling, waardoor je een muis hebt die perfect is afgestemd op jouw voorkeuren.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl