Razer gaming muizen

Het merk Razer hoeft bijna geen uitleg meer te krijgen voor ingewijden in de gaming wereld. Dit half Singaporees, half Amerikaans bedrijf is opgericht in 2005 en heeft na verloop van tijd een groot marktaandeel verdiend. Met hun karakteristieke, groen-zwarte gaming hardware, voorzien van de slangen, zijn zij top-of-mind bij menig gamer. Of je nu op zoek bent naar een gaming headsetmuismat of zelfs een controller voor de console, Razer bied je een ruime keuze.

Wie een gaming muis zoekt, ontkomt niet aan de collectie van Razer. De gaming muizen van Razer zijn van kwaliteit en behoren (naar onze mening) tot de mooist vormgegeven muizen. Met haar stijlvolle zwarte body en LED lampen zijn de muizen echte plaatjes. De klassieke Deathadder serie heeft zowel een instapmodel voor de kleinere budgetten, maar ook nog geavanceerdere modellen voor de gamers die wat meer kwijt willen zijn aan een gaming muis. Op het moment van schrijven wordt gebruik gemaakt van de Razer Deathadder Essential. Zoals je in onze review van de Deathadder Essential kan lezen: wij zijn fan!

Comfort is misschien wel het belangrijkste bij het kiezen van een gaming muis. En comfortabel zijn de muizen van Razer zeker. Er is een ruim aanbod beschikbaar in verschillende formaten, zodat ook de gamers met grote handen hun hand comfortabel op een Razer muis kunnen leggen.

(9.9/10)
Razer Basilisk V3 Pro Draadloze Gaming Muis - Wit

Met de Razer Basilisk V3 Pro Draadloze Gaming Muis bewapen je jezelf tegen de meest competitieve gamers. De Razer optische gen 3 switches zorgen ervoor dat je muisklik gelijk registreert zonder vertraging. Hierdoor reageer je snel in game zodra jij een actie uitvoert. Ook heeft deze muis Razer Hyperscroll, waarmee je verschillende scroll profielen instelt zoals `Free Spin Mode' of `Tactile Cycling Mode' voor meer precisie. Verder is de levensduur van de muis nog verder verhoogd van 70 miljoen kliks naar 90 miljoen kliks. Stel de 11 programmeerbare knoppen in zodat je een special attack uitvoert met één klik op de knop. Speel je veel verschillende games? Met een instelbare dpi tot 30.000 gebruik je deze muis voor een potje Warzone, maar ook voor een rustig avondje The Sims. Deze muis heeft een batterijduur van 90 uur, waardoor je gemakkelijk lange sessies gamet zonder opladen. Via de Razer Synapse software pas je nog meer instellingen aan zoals macro's en lichteffecten. Zo heb je de perfecte muis in handen.

Lees meer
Bekijk
(9.9/10)
Razer Basilisk V3 Pro Draadloze Gaming Muis Zwart

Met de Razer Basilisk V3 Pro Draadloze Gaming Muis bewapen je jezelf tegen de meest competitieve gamers. De Razer optische gen 3 switches zorgen ervoor dat je muisklik gelijk wordt geregistreerd zonder vertraging. Hierdoor reageer je gelijk in game zodra jij een actie uitvoert. Ook heeft deze muis Razer Hyperscroll, waarmee verschillende scroll profielen instelt zoals `Free Spin Mode` of `Tactile Cycling Mode` voor meer precisie. Verder is de levensduur van de muis nog verder verhoogd van 70 miljoen kliks naar 90 miljoen kliks. Stel de 11 programmeerbare knoppen in zodat je een special attack uitvoert met één klik op de knop. Speel je veel verschillende games? Met een instelbare dpi tot 30.000 gebruik je deze muis voor een potje Warzone, maar ook voor een rustig avondje The Sims. Deze muis heeft een batterijduur van 90 uur, waardoor je gemakkelijk lange sessies gamet zonder opladen. Via de Razer Synapse software pas je nog meer instellingen aan zoals macro's en lichteffecten. Zo heb je de perfecte muis in handen.

Lees meer
Bekijk
(9.7/10)
Razer Viper V2 Pro Zwart

Met de Razer Viper V2 Pro Gaming Muis ga je voor uiterste precisie en bewegingsvrijheid. De draadloze muis blijft niet hangen achter een kabel bij snelle bewegingen over je muismat. Stel de cursor snelheid in met een maximale dpi van 30.000. Daardoor heb je met deze Focus Pro optische sensor zelf in de hand hoe snel jouw muis over het beeld gaat. Bovendien bedien je met de muisknoppen 2 extra functies, zoals het wisselen tussen voorwerpen in je inventory. Zo zet jij iedere game naar je hand. Jouw acties registreren zonder vertraging door de optische muis switches. Deze Razer Viper V2 Pro volgt de Razer Viper Ultimate op en is op diverse punten verbeterd. De Viper V2 Pro is 20% lichter dan zijn voorganger en weegt 89 gram. Met de grip stickers voor op de muis bepaal je zelf hoe jij de controle neemt in jouw game. Kies ook uit 16,8 miljoen kleuren om de muis in op te laten lichten. Dan sluit de muis altijd aan op de rest van jouw RGB setup.

Lees meer
Bekijk
(9.6/10)
Razer Naga V2 HyperSpeed Draadloze Gaming Muis

Met de Razer Naga V2 HyperSpeed Draadloze Gaming Muis bewapen je jezelf tegen de meest competitieve gamers. Deze muis heeft Razer Hyperscroll, waarmee verschillende scroll profielen instelt zoals `Free Spin Mode` of `Tactile Cycling Mode` voor meer precisie. Stel de 19 programmeerbare knoppen in zodat je een special attack uitvoert met één klik op de knop. Speel je veel verschillende games? Met een instelbare dpi tot 30.000 gebruik je deze muis voor een potje Warzone, maar ook voor een rustig avondje The Sims. Met een batterijduur van 250 uur via HyperSpeed Wireless en tot 400 uur via bluetooth weet je zeker dat je niet met een lege muis thuis komt. Via de Razer Synapse software pas je nog meer instellingen aan zoals macro's. Zo heb je de perfecte muis in handen.

Lees meer
Bekijk
(9.6/10)
Razer Naga V2 Pro Draadloos

Met de Razer Naga V2 Pro Draadloze Gaming Muis bewapen je jezelf tegen de meest competitieve gamers. Deze muis heeft Razer Hyperscroll Pro, waarmee verschillende scroll profielen instelt. Zo stel je zelf de feedback van je muiswiel in. Met 3 verschillende zijplaten pas je de muis in naar jouw wensen. Wil je meer programmeerbare knoppen? Dan verander je de zijkant van de muis van 10 knoppen naar 20 knoppen. Zo heb je de juiste knoppen bij de hand bij elke soort game die je speelt. Met een instelbare dpi tot 30.000 gebruik je deze muis voor een potje Warzone, maar ook voor een rustig avondje The Sims. De batterijduur van 250 uur via HyperSpeed Wireless en tot 400 uur via bluetooth zorgt ervoor dat je nooit een lege muis thuis hebt. Via de Razer Synapse software pas je nog meer instellingen aan zoals macro's. Zo heb je de perfecte muis in handen.

Lees meer
Bekijk
(9.5/10)
Razer Deathadder V2 Mini Gaming Muis Zwart

Met de compacte Razer Deathadder V2 Mini Gaming Muis game je op competitieve toernooien en speel je onderweg. Door het kleine formaat en lichte gewicht van 62 gram neem je deze muis mee in de trein of de bus. Dan speel je jouw game en gebruik je de 2 duimknoppen voor een functie als het gooien van een rookgranaat. Van kleine, precieze bewegingen tot lange, slepende low-sensitivity muisbewegingen, met een dpi tot 8500 stel je de gevoeligheid van de muis naar wens af. Gevoelig of langzaam, de rubberen grepen aan de zijkanten geven je de controle die je nodig hebt om snelle en precieze bewegingen uit te voeren. De muis licht op in één van de 16,8 miljoen beschikbare kleuren, bijvoorbeeld die van jouw computerkast of elke dag in een ander kleurtje.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Razer DeathAdder Essential Gaming Muis Zwart

De Razer DeathAdder Essential Gaming Muis Zwart is een uitstekende gaming muis voor de beginnende gamer vanwege de lagere dots per inch. Doordat deze muis bedraad is, heb je geen last van lege batterijen en game je ongestoord door. Deze muis heeft ook 2 programmeerbare knoppen, zo gaat het wisselen van wapens bijvoorbeeld een stuk sneller.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Razer DeathAdder Essential Wit

De Razer DeathAdder Essential Gaming Muis Wit is een uitstekende gaming muis voor de beginnende gamer vanwege de lagere dots per inch. Doordat deze muis bedraad is, heb je geen last van lege batterijen en game je ongestoord door. Deze muis heeft ook 2 programmeerbare knoppen, zo gaat het wisselen van wapens bijvoorbeeld een stuk sneller.

Lees meer
Bekijk
(9.4/10)
Razer Naga Pro Gaming Muis Zwart

Met de draadloze Razer Naga Pro Gaming Muis met 3 verwisselbare zijpanelen hoef je nooit meer van muis te wisselen. De Naga Pro combineert namelijk het beste van 3 werelden: de DeathAdder, Naga Hex en Razer Naga. Shooters speel je met het DeathAdder paneel, waarbij je over 2 duimknoppen beschikt, handig als je in PUBG je AK47 naar volautomatisch wilt wisselen en je push-to-talk knop bij de hand wilt houden. Schakel je over naar League of Legends? Dan heb je met het Hex paneel precies genoeg knoppen in een makkelijk bereikbare configuratie. Is het tijd voor een raid in jouw lievelings MMO? Dan heb je met het Naga paneel in totaal 19 knoppen voor al je skills en macro's. Bovendien werkt deze draadloze muis nagenoeg zonder vertraging, waardoor je ook draadloos op competitief niveau gamet. Door de mechanische knoppen worden jouw muisklikken nog sneller en preciezer geregistreerd.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
Razer Cobra Pro Lightweight Wireless Gaming Muis

Beweeg zonder moeite over je bureau heen met de Razer Cobra Pro Lightweight Gaming Muis. Deze lichte draadloze gaming muis heeft optische gen 3 switches die ervoor zorgen dat je gaming muis extra lang mee gaat. Ook weet je zeker dat je muisklik wordt geregistreerd. Verder heeft Cobra Lightweight een instelbare dpi tot 30.000. Hierdoor switch je makkelijk van gevoeligheid tijdens een potje Warzone of Valorant. Met de 2 extra duimknoppen voer je in-game acties met één druk op de knop uit. Sluit de Cobra Pro aan via bluetooth of met de meegeleverde usb dongel. Hiermee game je tot 100 uur zonder opladen via de usb dongel en tot 170 uur via bluetooth. De RGB verlichting van de gaming muis pas je aan via de Razer Synapse software.

Lees meer
Bekijk
(9/10)
Razer Cobra Lightweight Gaming Muis

Beweeg zonder moeite over je bureau heen met de Razer Cobra Lightweight Gaming Muis. Deze lichte bedrade gaming muis heeft optische gen 3 switches die ervoor zorgen dat je gaming muis extra lang mee gaat. Ook weet je zeker dat je muisklik wordt geregistreerd. Verder heeft Cobra Lightweight een instelbare dpi tot 8.500. Hierdoor switch je makkelijk van gevoeligheid als je verschillende games speelt. Met de 2 extra duimknoppen voer je in-game acties met één druk op de knop uit. De RGB verlichting van de gaming muis pas je aan via de Razer Synapse software.

Lees meer
Bekijk
(8.6/10)
Razer DeathAdder V3 Pro Zwart

Met de Razer DeathAdder V3 Pro Gaming Muis bewapen je jezelf tegen de meest competitieve gamers. Deze muis is de opvolger van de DeathAdder V2 Pro met een aantal nieuwe specificaties. Met de Razer optische gen 3 switches wordt je muisklik gelijk geregistreerd zonder vertraging. Hierdoor reageer je gelijk in game zodra jij een actie uitvoert. Verder is de levensduur van de muis nog verder verhoogd van 70 miljoen kliks naar 90 miljoen kliks. Ook is deze muis 25% lichter dan zijn voorganger, waardoor je nog sneller reageert tijdens het gamen. Stel de 5 programmeerbare knoppen in zodat je een special attack uitvoert met één klik op de knop. Speel je veel verschillende games? Met een instelbare dpi tot 30.000 gebruik je deze muis voor een potje Warzone, maar ook voor een rustig avondje The Sims. Deze muis heeft een batterijduur van 90 uur, waardoor je gemakkelijk lange sessies gamet zonder opladen. Via de Razer Synapse software pas je nog meer instellingen aan zoals macro's en lichteffecten. Zo heb je de perfecte muis in handen.

Lees meer
Bekijk
(8.6/10)
Razer DeathAdder V3 Gaming Muis

Kies voor de Razer DeathAdder V3 Gaming Muis en wees je tegenstanders te slim af. De Razer optische gen 3 switches zorgen ervoor dat je muisklik gelijk registreert zonder vertraging. Hierdoor reageer je snel in-game zodra jij een actie uitvoert. Deze bedrade gaming muis heeft 8K Hz HyperPolling technologie. Deze technologie zendt data tot 8 keer sneller naar je pc of laptop, waardoor de input lag vermindert. Speel je veel verschillende games? Met een instelbare dpi tot 30.000 gebruik je deze muis voor een potje Warzone, maar ook voor een rustig avondje The Sims. Met de 2 extra duimknoppen stel je in-game acties in zodat je met één klik op de knop een special attack uitvoert.

Lees meer
Bekijk
Razer Basilisk V3 Gaming Muis

Voor competitieve shooter spelers komt Razer met de precieze Razer Basilisk gaming muis. Bij veel gaming muizen is het dpi aan te passen, maar met de Razer basilisk gaat dit een stuk preciezer via de dpi clutch. Zolang je deze knop ingedrukt houdt beschik je over de door jou ingestelde dpi waarde, om bijvoorbeeld met een lage dpi te snipen, of met een hogere dpi gauw een 180 graden draai te maken. Programmeer 5 knoppen naar jouw wens, voor extra comfort en voordeel tijdens het gamen. Tevens heeft de muis verlichte peripherals, waardoor je extra kleur geeft aan je gaming set-up. Daarnaast zorgt de vernieuwde optische sensor voor pixel precieze tracking om je tegenstanders met een welgemikt schot van hun virtuele hoofd te ontdoen. Mechanische switches in de muisknoppen registreren elke klik zodat je niet meer uit frustratie terugvalt op spray en pray tactieken.

Lees meer
Bekijk
Razer Viper V3 HyperSpeed Wireless Gaming Muis

Game met precisie met de Razer Viper V3 Hyperspeed Wireless Gaming Muis en wees je tegenstanders te slim af. Deze draadloze gaming muis heeft mechanische gen 2 switches. Hierdoor gaat de gaming muis extra lang mee. Speel je veel verschillende games? Met een instelbare dpi tot 30.000 gebruik je deze muis voor een potje Warzone, maar ook voor een rustig avondje The Sims. Met de 2 extra duimknoppen stel je in-game acties in, zodat je met één klik op de knop een special attack uitvoert. Je gamet tot 280 uur zonder opladen, waardoor je makkelijk lange sessies gamet.

Lees meer
Bekijk

Razer Basilisk V3 - Aanpasbaar voor elke Speelstijl

De Razer Basilisk V3 is een veelzijdige gaming muis die is ontworpen om aan te sluiten bij elke speelstijl. Met zijn aanpasbare scrollwielweerstand en uitneembare zijplaten kun je de Basilisk V3 volledig afstemmen op jouw voorkeuren en gameplay. Of je nu een snelle en nauwkeurige beweging nodig hebt of juist meer controle wilt tijdens het richten, de Basilisk V3 past zich aan jouw behoeften aan.

 

Razer Viper Ultimate - Draadloze Vrijheid en Snelheid

De Razer Viper Ultimate biedt de ultieme draadloze gaming-ervaring zonder compromissen. Met zijn hyperresponsieve optische sensor en lichtgewicht ontwerp levert deze muis snelle en nauwkeurige tracking, terwijl de draadloze technologie zorgt voor een ongehinderde bewegingsvrijheid. Met de Viper Ultimate kun je je volledig concentreren op je game, zonder last te hebben van kabels of vertraging.

 

Razer Naga Pro - Meester van MMO's en MOBA's

Als je een fan bent van MMO's of MOBA's, dan is de Razer Naga Pro de ultieme muis voor jou. Met zijn configureerbare zijpanelen en programmeerbare knoppen biedt de Naga Pro ongekende aanpassingsmogelijkheden. Hiermee kun je snel en gemakkelijk complexe commando's uitvoeren en sneltoetsen toewijzen, waardoor je in het heetst van de strijd altijd een voorsprong hebt.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl