Steelseries gaming muizen

Steelseries is een gerenomeerd gaming merk en produceert al jaren top kwaliteit gaming gear. Zo maken ze accessoires als muismatten tot aan essentiële hardware als toetsenborden en muizen. Maar op het gebied van premium headsets weten ze ook hun mannetje te staan. Het loont om in je zoektocht voor een nieuwe gaming muis ook eens te kijken naar de collectie die Steelseries jou te bieden heeft.

De gaming muizen van Steelseries zijn misschien niet zo bekend als die van Razer, Logitech en Corsair, maar ook Steelseries biedt muizen van kwaliteit aan. Qua stijl bieden ze de klassieke ronde muizen aan, maar ook de wat meer uniekere vormen die zo kenmerkend zijn voor gaming gear.

Steelseries heeft gaming muizen die ook verkrijgbaar zijn voor gamers met een beperkt budget. Neem de Steelseries Rival. Deze zijn al voor een paar tientjes op te pikken bij één van de grotere retailers. Net zoals met hun andere gaming hardware, kun je ook met een gaming muis niet snel een miskoop doen als je voor Steelseries gaat.

(9.3/10)
Steelseries Rival 650 Draadloze Gaming Muis

De Steelseries Rival 650 Draadloze Gaming Muis combineert de de balans, sensor en RGB verlichting van zijn Rival 600 broertje met een draadloze verbinding zonder lag en een snelladende accu. Zo heeft de muis een verbinding van 1 ms en is hij met een lege accu na een kwartiertje al weer klaar voor gebruik. Met de pasvorm van de Rival serie blijft Steelseries op een paard wedden wat al jaren bij veel pro gamers de race wint. Ook is er de mogelijkheid gewichtjes achter de zijpanelen te plaatsen (96- 128 gram), zodat de muis precies de balans heeft die jij zoekt. De dubbele sensor (TrueSense3+) zorgt voor 1-op-1 tracking voor jouw flickshots en een dieptesensor die precies detecteert wanneer jij de muis optilt.

Lees meer
Bekijk
(9.3/10)
SteelSeries Aerox 9 Draadloze Gaming Muis Zwart

De SteelSeries Aerox 9 Draadloze Gaming Muis Zwart is de ideale lichtgewicht muis voor games met veel in-game acties. Met 12 duimknoppen koppel je iedere belangrijke actie van je spel aan een knop. Zo win je iedere build battle in Fortnite. Deze draadloze gaming muis koppel je via de meegeleverde usb ontvanger of bluetooth. Toch liever bedraad gamen? Met de meegeleverde usb kabel game je ook bedraad. Stel de optische sensor in tot maximaal 18.000 dpi, waarmee je de cursor snel en nauwkeurig over je scherm beweegt. Door het honingraat ontwerp van deze muis, weegt de Aerox 9 slechts 89 gram. Daarmee is dit één van de lichtste draadloze gaming muizen. Stel ook de verlichting van de muis in. Zo kies je uit één van de 16,8 miljoen kleuren waardoor deze muis aansluit op jouw setup.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Aerox 5 Draadloze Gaming Muis Zwart

De SteelSeries Aerox 5 Draadloze Gaming Muis Zwart combineert lichtgewicht met precisie en bewegingsvrijheid. Deze draadloze gaming muis koppel je via de meegeleverde usb ontvanger of bluetooth. Toch liever bedraad gamen? Met de meegeleverde usb kabel game je ook bedraad. Stel de optische sensor in tot maximaal 18.000 dpi, waarmee je de cursor snel en nauwkeurig over je scherm beweegt. Door het honingraat ontwerp van deze muis, weegt de Aerox 5 slechts 74 gram. Daarmee is dit één van de lichtste draadloze gaming muizen. Met de 5 programmeerbare knoppen bedien je functies zoals het wisselen van wapen in Call of Duty sneller dan je tegenstander. Stel ook de verlichting van de muis in. Zo kies je uit één van de 16,8 miljoen kleuren waardoor deze muis aansluit op jouw setup.

Lees meer
Bekijk
(9.1/10)
SteelSeries Aerox 5 Zwart

De SteelSeries Aerox 5 Bedrade Gaming Muis Zwart combineert lichtgewicht met precisie. Stel de optische sensor in tot maximaal 18.000 dpi, waarmee je de cursor snel en nauwkeurig over je scherm beweegt. Door het honingraat ontwerp van deze muis, weegt de Aerox 5 slechts 66 gram. Daarmee is dit één van de lichtste gaming muizen. Met de 9 programmeerbare knoppen bedien je functies zoals het wisselen van wapen in Call of Duty sneller dan je tegenstander. Daardoor win jij het gevecht en sta je bovenaan de leaderboard. Stel ook de verlichting van de muis in. Zo kies je uit één van de 16,8 miljoen kleuren waardoor deze muis aansluit op jouw setup.

Lees meer
Bekijk
(8.7/10)
SteelSeries Aerox 3 Wireless Snow

De SteelSeries Aerox 3 Draadloze Gaming Muis combineert lichtgewicht met precisie en bewegingsvrijheid. Koppel deze gaming muis via bluetooth aan je pc en game zonder dat je beperkt wordt in je bewegingen door een kabel. Stel de optische sensor in tot maximaal 8500 dpi, waarmee je de cursor snel en nauwkeurig over je scherm beweegt. Door het honingraat ontwerp van deze muis, weegt de Aerox 3 slechts 66 gram. Daarmee is dit één van de lichtste gaming muizen. Met de 2 duimknoppen bedien je functies zoals het wisselen van wapen in Call of Duty sneller dan je tegenstander. Stel ook de verlichting van de muis in. Zo kies je uit één van de 16,8 miljoen kleuren waardoor deze muis aansluit op jouw setup.

Lees meer
Bekijk
(8.7/10)
SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx

De SteelSeries Aerox 3 Draadloze Gaming Muis combineert lichtgewicht met precisie en bewegingsvrijheid. Koppel deze gaming muis via bluetooth aan je pc en game zonder dat je beperkt wordt in je bewegingen door een kabel. Stel de optische sensor in tot maximaal 8500 dpi, waarmee je de cursor snel en nauwkeurig over je scherm beweegt. Door het honingraat ontwerp van deze muis, weegt de Aerox 3 slechts 66 gram. Daarmee is dit één van de lichtste gaming muizen. Met de 2 duimknoppen bedien je functies zoals het wisselen van wapen in Call of Duty sneller dan je tegenstander. Daardoor win jij het gevecht en sta je bovenaan het leaderboard. Stel ook de verlichting van de muis in. Zo kies je uit één van de 16,8 miljoen kleuren waardoor deze muis aansluit op jouw setup.

Lees meer
Bekijk
(8.7/10)
SteelSeries Aerox 3 Snow

De SteelSeries Aerox 3 Bedrade Gaming Muis combineert lichtgewicht met precisie. Stel de optische sensor in tot maximaal 8500 dpi, waarmee je de cursor snel en nauwkeurig over je scherm beweegt. Door het honingraat ontwerp van deze muis, weegt de Aerox 3 slechts 57 gram. Daarmee is dit één van de lichtste gaming muizen. Met de 2 duimknoppen bedien je functies zoals het wisselen van wapen in Call of Duty sneller dan je tegenstander. Daardoor win jij het gevecht en sta je bovenaan het leaderboard. Stel ook de verlichting van de muis in. Zo kies je uit één van de 16,8 miljoen kleuren waardoor deze muis aansluit op jouw setup.

Lees meer
Bekijk
(8.7/10)
SteelSeries Aerox 3 Onyx

De SteelSeries Aerox 3 Bedrade Gaming Muis combineert lichtgewicht met precisie. Stel de optische sensor in tot maximaal 8500 dpi, waarmee je de cursor snel en nauwkeurig over je scherm beweegt. Door het honingraat ontwerp van deze muis, weegt de Aerox 3 slechts 57 gram. Daarmee is dit één van de lichtste gaming muizen. Met de 2 duimknoppen bedien je functies zoals het wisselen van wapen in Call of Duty sneller dan je tegenstander. Daardoor win jij het gevecht en sta je bovenaan het leaderboard. Stel ook de verlichting van de muis in. Zo kies je uit één van de 16,8 miljoen kleuren waardoor deze muis aansluit op jouw setup.

Lees meer
Bekijk
(8.6/10)
SteelSeries Rival 3 Draadloos

Game draadloos zonder merkbare vertraging met de SteelSeries Rival 3 Draadloze Gaming Muis. Richt met uiterste precisie dankzij de optische sensor met een maximale dpi van 18.000. Je stelt de snelheid van de cursor in door gebruik te maken van de SteelSeries software. Via die software geef je de programmeerbare knoppen ook een functie voor handige in-game acties. Kies zelf of je verbinding maakt via bluetooth of via de meegeleverde usb ontvanger. Zo game je op iedere lan-party draadloos.

Lees meer
Bekijk

SteelSeries Rival 650 Wireless - Draadloze Vrijheid en Precisie

De SteelSeries Rival 650 Wireless biedt je de vrijheid om te bewegen zonder gedoe met kabels, terwijl het tegelijkertijd compromisloze precisie en prestaties levert. Met een geavanceerde optische sensor en een draadloos bereik tot 10 meter kun je je volledig concentreren op je game, zonder je zorgen te maken over vertragingen. Bovendien biedt de Rival 650 Wireless een snelle oplaadfunctie, waardoor je altijd klaar bent voor lange gamingsessies.

Privacybeleid
Copyright 2020 - Metagamer.nl